,,Emlékszem, hogy párolgott az aszfalt” – A Zsoze interjú

Zsoze, Zsozaetya, Zsizi, Zsizinátor… mind egy személyben. A szórakoztató YouTuber-t kérdeztük a kezdetekről és terveiről.

A Youtube csatornád szerint a legrégebbi videóid két éve kerültek feltöltésre. Minecraft-tal kezdődött, utána egy kis LoL és sok humoros szinkronizáció általad. Azóta mondhatni, mindenféle videót és játékot megtalálni nálad.

A kezdetekről kérdeznék most elsősorban. Hogyan indult az ötlet, hogy belevágj egy YouTube csatorna kiépítésébe?

-Hát otthon ültem egy nyári este és Zsoze bámulva a távolt leste
Ült és nézett ki hombár fejéből bután és sóvárogva vágyott a népszerűség után.
Meleg volt, emlékszem, hogy párolgott az aszfalt, ezért is lettem később ilyen tapasztalt.
Félre téve a viccet, láttam hogy van YT és gondoltam csinálok egy videót, oszt ennyi.

zsoze

A való életben is annyira vagyok bonyolult, mint egy faék

Akkoriban te is Minecraft és LoL játékos voltál? Vagy azért kezdted ezekkel, hogy a legnagyobb nézői táborokat egyből meghódítsd?

-ŐŐŐő, Helló Szia, az az igazság hogy ezekkel a játékokkal játszottam, a LoL még nem is volt annyira népszerű idestova 4 esztendeje már, igazából ennyi.

A legnézettebb videóid végül nem ezekből a játékokból jöttek ki. Az első helyen áll majdnem 250ezer megtekintéssel egy GTA V-versalámondásos agymenésed. Illetve a ,,Hiányzik mint … a zsebbe” sorozatod is sok nézőt hozott. Mitől lettek ezek ilyen sikeresek szerinted?

-A sikeresség abban értendő, hogy igazából egyszerű szórakozást kínálok és nem titok, hogy a való életben is annyira vagyok bonyolult, mint egy faék. A humor fontos nekem és szeretem is ezt a fajtát és gondoltam hogy ebben a szellemben fognak készülni a videóm. Hát a sikeresség az azért túlzás, de köszi.

Már bekerültél a legnézettebb gameplay-esek táborába. Mikor volt az első olyan pillanat, amikor tudatosult benned, hogy Zsizi bizony kell az embereknek, és komolyan kell csinálnod már amit elkezdtél?

-Az a helyzet, hogy tényleg benne vagyok a legnézettebbek listájába? Hányadik vagyok? Volt egy pillanat, amikor elgondolkodtam azon mennyire akarom ezt komolyabban csinálni és milyen pozitív lehetőségek jöhetnek szembe, mert ugye a Youtube-ból nem igazán lehet anyagi hasznot húzni, az a pillanat volt az amikor elgondolkodtam, mikor lett facecam.

Egy streamer-háznak dolgozom és gameplayeket csinálunk televízióknak.

A legtöbb gamer rendezvényen meghívott vagy, emellett streamek is láthatóak a videóid mellett. Van olyan fix időpontja az életednek, amikor mással is foglalkozol ezeken kívül?

-Reggel 8-tól van, hogy este 11-ig ezt csinálom, a munkám is ezzel kapcsolatos. Egy streamer-háznak dolgozom és gameplayeket csinálunk televízióknak. Mindig a videózás körül forog az életem.

zsizi

Talán kijelenthető az, hogy egyedi stílusod miatt, a megosztóbb youtuberek közé tartozol. Persze ma már biztos nem aktuális a kérdés, de érdekelne, hogy az elején mennyire számított a külvilág véleménye, amikor jöttek a negatív kommentelők is a sok pozitív mellett?

-Itt fantasztikus bölcs drága Öregapám mondására tudnám felhívni a figyelmet: “Kétféle ember létezik, van aki szeret és van aki lesz*phat.” Jó azért ez nem ilyen egyszerű, de azért mégis XD Nyilván kellenek a negatív vélemények, amelyek helyre rakják az embert, illetve nem rossz, hogyha van negatív komment ha profibb akarok lenni, jól jön. Természetesen nekem így jó ahogy van, én nem akarok profi lenni, de azért az elején nehéz megküzdeni a negatív kommentekkel.

Egyszer csináltam olyat, hogy full idegenekkel italoztam

Jelenleg is rengeteg gameplay csatorna fut és indulnak is újak. Az egyediségekre biztosan van még igény és néző is. De neked van-e terved bővíteni a csatornádat másféle videókkal, esetleg belevágni egy új projektbe?

-Gondolkodok mindig valamin, kitalálom, aztán sose csinálom meg. Mindig ami jön.

Mi volt a pályafutásod legemlékezetesebb és legkínosabb pillanata?

-Egyszer csináltam olyat, hogy full idegenekkel italoztam, de ők nézők voltak és az egyiknek a nagyfaterja ott volt, aki 72 éves volt és alig bírt szóhoz jutni, hogy ott állok előtte. Számtalan pozitív élmény van. A legkínosabb, amikor szaladt felém egy 20 körüli srác, azt hittem kergetik, de mikor a közelembe ért széttárta a karjait (ott már kezdett gyanús lenni a dolog) és kiabálta hogy “ZSIZI”, majd megölelt.

Többek között Zámbó Jimmy dalai is sokszor szerepet kapnak a videóidban. Voltak mulatós előzményeid? 🙂

-Nem, nem voltak. De mind mondottam, itt a mindennapokból való kizökkentés a cél és jól mulasson a néző. Ezért bevetjük Jimmyt is.

Végezetül: Mit javasolsz azoknak, akik most vágnának bele a Youtube világába? A kitartás és az egyediség mellett, van-e neked titkos recepted erre?

-Nincs. Nem tudok receptet, pont ezek kellenek hozzá. Egyediség és kitartás.


Zsoze YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCkXZcdClprjcI4gWeFuB7Qw
Zsoze Facebook: https://www.facebook.com/Zsozeatyaofficial
Zsoze Twitch: https://www.twitch.tv/zsozeatya


Ajánlott cikk:

Fogynak a CS:GO játékosok. De miért?

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek