Zombiward, Vigyázó Poro, Trófeagyűjtő

Wardok – a játék kritikus eszközei, melyeket a közösség egyes tagjai mégis bőven alábecsülnek. A Riot most próbál több hangsúlyt fektetni rájuk.

A szem a lélek tükre – a ward pedig a jó játékos lelke. Nincs is jobb érzés, mikor az ellenfél összegyűl egy bokorban, nem tudván hogy látjuk őket, majd rájuk szabadítjuk a poklot. Sajnos, ha nem barátainkkal játszunk, az ilyen esetek kifejezetten ritkák, a Riot pedig az új rúnarendszerrel szeretne azok számára is kedvezni, akik valóban fontosnak érzik az őrszemeket.

A Zombiward igazán egyszerű: ha megölünk egy ellenfél által elhelyezett őrszemet, akkor az feltámad, és szolgálatunkba áll 180 másodpercig. Ezzel konkrétan túl lehet lépni a három plusz egy őrszemes határt.

A második, a Vigyázó Poro, mely a dzsungelharcosok számára lehet kedvező, hiszen amennyiben egy bokorba lépnek, egy porot hagynak maguk után, mely vagy addig marad, amíg nem lépnek újabb bokorba, vagy egy ellenséges hős nem jár arra, ezzel elijesztve őt. Ez a farkas sújtás egy alternatívája, és ügyesen technikázva, egy permanens wardot jelenthet kritikus helyeken.

Trófeagyűjtő – mindazoknak, akik a KDA-t tartják a legfontosabbnak. Igen tudjuk, az S osztályzat is számít, meg minden. A TORNYOK IS. Na jó, most a Riot is eltekint ettől, hiszen a harmadik és utolsó rúna igazán érdekes lesz. Ha mi, vagy egy társunk megölünk egy hőst VAGY ellenséges őrszemet, akkor 0.7 fizikai és +1 varázssebzéssel gazdagodunk.

Mind a három egyedi rúna, csak egyet vihetünk majd magunkkal.

Ti melyiket választjátok, és miért a Trófeagyűjtőt?


Gondoltad LoL-nap – Kvízjáték és 1v1 verseny – 5000Rp és egyéb ajándékok:

https://www.facebook.com/events/463160594064518


Ajánlott cikk:

Urgot: teljes életerőn is bedarálhat

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek