Yasuo frissítést tervez a Riot

A 10 bannos rendszerrel Yasuo kitiltásának száma hatalmasat nőtt – a Riot pedig úgy érzi, hogy ideje változtatni a hősön.

Jelenleg a LoLKing adatai szerint – mely az egyik legmegbízhatóbb League of Legends statisztikákkal foglalkozó független oldal – 81.7% a kitiltási aránya Yasuo-nak. Ami azt jelenti, hogy nagyon elvétve lehet találkozni csak Yasuo játékosokkal, hiszen a 10 bannból valószínű, hogy 1-1-et mindig magáénak tudhat.

yasuo-gif

A Riot pedig olyan közleményt adott ki, amire nagyon kevesen számítottunk – Yasuo változni fog.

„A közeljövőben egy kisebb frissítést [hasonlót mint Shyvana vagy Alistar kapott] eszközölünk Yasuo-n, hogy megoldjuk a régóta húzódó problémákat ( frusztráló hős, kevés ok van rá, hogy őt válasszák, ha nyerni próbál a csapat… ). Megjegyezném, hogy ez nem a 10-ban rendszer következménye, Yasuo már előtte is a listánkon volt – de kétség kívül megnövelte a fontosságát. Tervünk még nincs, hogy mit fogunk csinálni vele, de a közeljövőben nekikezdünk.”

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/6g3asi/
as_of_the_10_ban_system_yasuo_now_has_a_924_ban/dinmrbd/

Nem teljes értékű hősfrissítésről van szó, de ha a képességei olyan irányba változnak, hogy az csapatszinten is hasznossá tegye, azzal rengeteg játékos álmát váltják valóra.

Bár nem mindenki olyan boldog a változtatások híre hallatán, ugyanis nemrég érkezett három kisebb frissítés: Heimerdinger, Kindred és Rammus estek át ezeken. Közülük pedig a közösség egyedül Heimer-t találta sikeresnek, Kindred és Rammus inkább megszenvedték a változtatásokat.

yasuo-riven-gif

Kíváncsiak leszünk, Yasuo mit kap és mikor – ha a Worlds előtt érkezik a változtatás, lehetséges, hogy a Világbajnokság ideje alatt meta válhat belőle. Ha a Riot nem úgy csinálja majd, ahogy a fent említett két esetben.

Ti mit alakítanátok rajta? Örültök a változtatás hírének?


 Ajánlott cikk:

Felső ösvényes karakterek gyengítése és erősítése

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek