Warwick Rework első benyomás

Az új Warwick megérkezett a PBE-re, már a részletes képességleírásai is elérhetőek. Most megosztjuk veletek gondolatainkat az ordas új képességeiről. Egy biztos, ő is plusz egy ok lesz, hogy az ADC és APC mainek kötelező felszerelésévé váljon majd a relaxációs gyertya.

Először is összefoglalóban hagy mondjunk el annyit, hogy az új képességek nagyon tetszetősek és Warwick garantáltan sokkal erősebb lesz a változásoknak köszönhetően. A használatához szükséges extra skill még mindig elenyészik ahhoz képest amit kap, de tény, hogy nem garantált one-shot hős lesz mostantól. Íme a képességek és a véleményünk, még pontosabb számok nélkül, ezek még csak PBE infók.

Passzív – Eternal Hunger / Örök szomjúság

A varázssebzés ugyanúgy megmarad viszont erősebbé válik, míg a gyógyítás csak fél életerő alatt aktiválódik. 25% alatt jelentősen növekedik majd ez a hatás.

Q képesség – Jaws of the Beast / A fenevad harapása

Lényegében csak annyi változott, hogy Warwick előre ugrik a képesség használatakor és a Q-t nyomva tartva rálockol az ellenfélre. Ha az szemben áll Warwick mögé ugrik. Ez még egyszerűbbé teszi a dzsungel kipucolását, jobb pozícióba helyezz az ellenfél megöléséhez, de az ügyesebbek akár ki is térhetnek vele az ellenség skillshotjai elől.

W képesség – Blood Hunt / Vérszag

Furcsa de az E nem csak változott, de el is költözött a W-re. A képesség használatakor vörös „vércsík” jelenik meg a földön ami a legközelebbi – vagy legalacsonyabb életerejű – hős felé vezet, majd beindul a hátborzongató, horrorfilmbe illő aláfestő zene, amely Sion szívizmait is megdolgoztatná.

Az újratöltődési idő jelentősen megnőtt a mozgási sebesség bónusszal együtt. Passzívan támadási sebesség bónuszt ad fél életerő alatt lévő ellenfelekkel szemben és a biztosított bónuszok 3x akkorák lesznek 25% alatt lévő ellenfelekkel szemben.

A bónuszok globálisak fél életerő alatti ellenfeleken, ami tovább visz minket az új aktív hatáshoz: Warwick rövid időre minden ellenfelet érzékel a hatótávon belül – körülbelül akkora mint a régi E képesség hatótávja – és a legközelebbi ellenfél felé gyorsabban fut, akkor is ha az teljesen sértetlen. Az aktív hatás hősökkel folytatott harc közben nem működik.

ww-rework

E képesség – Primal Howl / Állatias üvöltés

Nagy mértékben csökkenti az elszenvedett sebzést, majd rövid időn belül, vagy az újraaktiváláskor 1 másodpercre elfearel minden egységet Warwicktól, akár egy területi Fiddlesticks Q. Bevallom, volt hogy a teszt során csak ez mentett meg attól, hogy megegyen a pengecsőr tábor. 😀 Látszik, hogy az új Warwickal csak azok fognak meghalni a dzsungelben akik IGAZI kenyérpirítón játszanak és éppen keresik a vajat a monitor figyelése helyett.

R képesség – Infinite Duress / Összekarmolás

Hasonló a Régi végső képességhez, de ez már skillshot. Warwick előre ugrik és az első ellenséges hős akivel összeütközik elnyomás alá kerül, majd Warwick elkezdi szétmarcangolni. Az ugrás távolsága függ a mozgási sebességtől, ami önmagában jó, de ha elvéted teljes tüdőből visíthatod, hogy „WEEEE!!”, miközben fénysebességgel kilométerekre kerülsz attól a hőstől akinek eredetileg megsérteni kívántad a magánszféráját……Akár csak én.

Szerintünk a rework hű a traileréhez. Továbbra is megakarták tartani a fejlesztők a karaktert a kezdőbb junglereknek, de azért nehezebb lett. Ti mit gondoltok?

http://eune.leagueoflegends.com/hu/featured/champion-warwick-uncaged-wrath

Csiga


Ajánlott cikk:

Jhin után itt az újabb zenei alkotás

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek