Warrior lapok elemzése – Belezőgép

Figyelmeztetés: nem ismerjük az összes új kártyát, ezért az értékelésük is így történik. Ez azt jelenti, hogy az egyszerűség kedvéért nem írom oda minden kártyához, hogy “a jelenlegi metában” vagy “ha nem adnak ki még valamit amivel remekül működik”, hanem egyszerűen úgy vesszük, hogy ez az összes új lap és nem változik semmi.

Sziasztok!

A legújabb kiegészítő, a Mean Streets of Gadgetzan eddig megjelent lapjainak elemzését olvassátok. Ez a cikk, folyamatosan frissülni fog, amint érkeznek az új lapok!

A legfontosabb tudnivalók, röviden:

– A megjelenés időpontja 2016. december eleje.

– 132 elképesztően interaktív és mókás kártya.

– Multikaszt kártyák: ezek a lapok csak három kaszt által játszhatóak.

– Mivel még 2016-ban érkezik a kiegészítő, semmi nem rotál standardről.

– Kedvezményesen előrendelhető 50 kártyacsomag $49.99-ért, hátlap nélkül.


Warrior

I Know a Guy

iknowaguy

Ismerek egy lapot, ami nagyon hasonlít ehhez. A különbség a kettő között az, hogy a Tauntos lényből sokkal több vállalhatatlan van mint Deathrattle-ösből. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen az a Warrior pakli amiben inkább játsszuk ezt mint a belőle kapni kívánt kártyát. Kivéve persze, ha paklink az Arcane Giantek miatt extra varázslatokat kíván vagy valami Bolsteres őrültséget szeretnénk, de attól még ez a lap önmagában nem lesz jó, inkább egy kombó része.

A lehetőség mindenképpen megvan benne, de a mostani paklik nem hiszem, hogy akarnának ezzel játszani.

Grimy Gadgeteer

Grimy-Gadgeteer

Hiába hal meg azonnal, a hatalmas értéket már kinyertük belőle. Ha túlél egy kört szinte megnyeri a játékot, az arénában mindenképpen magas pick lesz. Konstruáltra is erősnek tűnik, azt viszont nem tudom, hogy melyik Warrior szeretné ezt a kártyát. Talán a Dragon Warrior a Kor’kron Elite helyett?

Stolen Goods

Stolen-Goods

Érdekes jószág ez, mert ha asztalon lévő lényt buffolna talán elég lenne ahhoz, hogy a Bolster Warrior megszűnjön gondolatnak lenni és egynél több ember használja. Ez a lap annyira lesz jó mint a tauntos lények amiket talán látunk a kiadásból, jelenleg semmit nem csinál, de ez nagyon könnyen változhat.

Alley Armorsmith

Alley-Armorsmith

A Bloodhoof Brave egy körrel hamarabb jön, lehetősége van meghízni és valódi fenyegetéssé válni, ráadásul csak eggyel van kevesebb élete. Ja és tengernyi lehetőség van armort szerezni ami nincs feltételhez kötve. Tehát akkor miért is játszana bárki ezzel a lappal? Az arénában ugyan úgy ötért 2/7, szerintem ez mindent elmond.

Grimestreet Pawnbroker

Grimestreet-Pawnbroker

Az Upgrade majdnem minden aggro Warriorban helyet kapott és ez akkor sem lesz másképp, ha a készítők egy kicsit gyengítenek rajta és ráteszik egy 3/3-as testre. A klasszikus Humility-Aldor Peacekeeper eset, biztosan viszont fogjuk látni. Az arénában szintén kiváló kártya, vállalható statok mellett egy roppant erős képesség.

Brass Knuckles

Brass-Knuckles

Hasonlít a Hunter új epic fegyverére, pontosan ugyan olyan lassú. Ennél sokkal jobb fegyverek vannak amiket szinte soha nem láttunk versenyképes pakliban, úgyhogy nem fűzök sok reményt ehhez sem. Az egyik probléma az, hogy bár ha sikerül felbuffolni valahogy akkor jóval erősebb lesz, de ugyan ez igaz az összes többi fegyverre is. Akkor meg miért játszana bárki ezzel, ha van Fiery War Axe? A másik gond, hogy a jelenlegi Warrior paklik biztosan nem akarják ezt, egy teljesen új archetípusra lenne szükség hozzá. Valószínűleg nem lesz játszva sehol, de még mindig nem láttuk a kiegészítő összes lapját.


További lapok: http://geex.hu/mean-streets-gadgetzan-lapelemzes-belezogep/


Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek