Warlock lapok elemzése – Belezőgép

Figyelmeztetés: nem ismerjük az összes új kártyát, ezért az értékelésük is így történik. Ez azt jelenti, hogy az egyszerűség kedvéért nem írom oda minden kártyához, hogy “a jelenlegi metában” vagy “ha nem adnak ki még valamit amivel remekül működik”, hanem egyszerűen úgy vesszük, hogy ez az összes új lap és nem változik semmi.

Sziasztok!

A legújabb kiegészítő, a Mean Streets of Gadgetzan eddig megjelent lapjainak elemzését olvassátok. Ez a cikk, folyamatosan frissülni fog, amint érkeznek az új lapok!

A legfontosabb tudnivalók, röviden:

– A megjelenés időpontja 2016. december eleje.

– 132 elképesztően interaktív és mókás kártya.

– Multikaszt kártyák: ezek a lapok csak három kaszt által játszhatóak.

– Mivel még 2016-ban érkezik a kiegészítő, semmi nem rotál standardről.

– Kedvezményesen előrendelhető 50 kártyacsomag $49.99-ért, hátlap nélkül.


Warlock

Abyssal Enforcer

Abyssal-Enforcer

Mivel a Handlockot elpusztították a Molten Giant nerffel maradt a Renolock mint Warlock kontroll, oda egy csodálatos kártya és az arénában is a legmagasabban pickelhető lapok egyike. Igazából semmi izgalmasat nem csinál, de azt nagyon jól, egyszerre asztalt takarítani és lényt kijátszani minden kontroll pakli álma.

Seadevil Stinger

Seadevil-Stinger

Nem ettől fog működni a Murloc Warlock, de természetesen a lehetőség adott, egy kicsit megint jobb lett ez a pakli is. Talán ha kiadnak egy hatalmas iszonytató gigászi murloc császárt ami tízbe kerül és megnyeri a játékot. Nem hinném, hogy olyan mennyiségű és minőségű murloc-ot engednének a készítők a játékba amitől versenyképessé válik ez a pakli, de sokak hiányolják a baráti játékra tervezett őrültségeket és ez a lap pontosan ilyen.

Bloodfury Potion

Bloodfury-Potion

Ötletem sincs, hogy miért játszana bárki ezzel a lappal a jelenlegi körülmények között, de valószínűleg kellett a nerf a potionpakoló lénynek és mit ad isten pont a Warlock kapta a legrosszabbat. Azért annak mindannyian örülhetünk, hogy a kiadás kasztspecifikus lapjai között nagyon kevés ehhez hasonló van.

Felfire Potion

Felfire-Potion

A Király Landolása előtt minden bizonnyal valami ilyesmit öntöttek a városra, mert az is mindenkire sebzett. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon van-e erre szükség a Hellfire, az új Hellfire Demon és a Twisting Nether mellett. Az öt sebzés nagyon sok, a Pit Lord sem szerepelt komoly pakliban soha. Reno önmagában nem elég ennyi önsebzés mellé, úgyhogy ha az összes ehhez hasonló lapot játszani akarja a Renolock, szüksége lesz valamilyen gyógyulásra. Ha elég lassú a meta persze működhet a dolog, de ez a lap agresszív összeállítások ellen borzalmas és jelenleg ezekkel van tele a kompetitív Hearthstone.


További lapok: http://geex.hu/mean-streets-gadgetzan-lapelemzes-belezogep/


Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek