Veretlen az Immortals

Veretlen az Immortals

Tarol az Immortals csapata. A nemrégiben alakult formáció rendületlen sikerrel vett ez idáig minden akadályt. A csapat szinte mesteri pontossággal és stratégiával gyűrte le a legnagyobb neveket is az amerikai színen és szerezte meg a vezető pozíciót a ranglista élén.

Az eddigi tíz mérkőzésen felállított sikerszéria talán nem is olyan meglepő, figyelembe véve a csapat összeállítását. Olyan sztárjátékosok fogtak össze ezúttal, akik egyéni teljesítménye önmagában is dicséretre méltó. Huni már bizonyított az európai színen, amikor csapata veretlenül vehette át a fődíjat. Most Amerikát készül meghódítani eddigi hibátlan teljesítményével.

Immortals

A csapat jelenlegi felállása, ahogyan azt már sokan kiemelték, szinte minden egyes mérkőzésen ellenfele előtt járt egy lépéssel. Huni, Reignover, Poblter, WildTurtle és Adrian olyan kombinációt alkot, amely a legjobbakat is térdre tudja kényszeríteni, derült ki az elmúlt hetek eseményeiből. Így nem csoda az sem, hogy az Immortals három játékosa vezeti az amerikai toplistát KDA arányban is.

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7
Zsomac Interjú - Clash Royale - https://t.co/Ti3ojxlkUf https://t.co/65GNyStBLK
Clean Feed - Az első LoL-elemzős hazai műsor - https://t.co/a5jHBjatg4 https://t.co/esyOaQRwbC

Flickr képek