Újabb utalás Doomfist-ra a Blizzard-tól

A legújabb frissítések között egy igen érdekes dologra bukkantak az adathalászok, ami természetesen beindítja a játékosok fantáziáját. Lehet, hogy Doomfist hamarosan megérkezik?

Lehetséges, hogy csak a bolondját járatja velünk a Blizzard, de a jelek nagyon arra utalnak, hogy a következő frissítésben végre megérkezhet Doomfist! Az alábbi képen láthatjuk, hogy az 1.13-as frissítés naplójában – amit több felhasználó is megerősített – szerepel a Summer Games kifejezés, valamint Doomfist neve.

doomfist
Amire tippelhetünk az, hogy a Blizzard így nevezte el a frissítés két nagy elemét. Az már elég régóta nyílt titok, hogy a LucioBall visszatérhet – erről már rengeteg bizonyítékot osztottunk meg mi is – most pedig a közösség legjobban várt karakteréről is lehullhat a lepel.

Természetesen az is megeshet, hogy a Blizzard csak húzza az idegeink, és a karakter helyett csak valami újabb utalást kapunk hozzá, de legutóbb februárban hallottunk róla, mikor végre visszaszerezte a kesztyűjét.

Érdemes azért nyitott szemmel járni mostanság, nehogy hirtelen ütésként érjen minket a bejelentés. Ti várjátok a karaktert?


Ajánlott cikk:

Visszatérhet a közkedvelt játékmód!

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek