Trollok és bohócok… előre!

Meddler korábban bejelentette, mely hősök változtatásira lehet mindenképp számítani a 7.13-as patch-ben, most pedig részletesebb betekintést is kaphatunk az érkező buff hullámba.

Bár a neve nem szerepelt a listán, Meddler kiemelte Shaco-t, miszerint Őt is fogják érni változtatások. Az egyik legfontosabb eleme ennek pedig az E-je lesz. A Riot szeretné visszaadni az orgyilkos erősségét úgy, hogy az AD – azaz fizikai sebzés – tárgykészletekkel is kiválóan működjön.

shaco-gif
Szám szerint jelenleg az 50-150 ( 1-5-ös képességszintig ) + 1.2 fizikai sebzés skálázódással kísérleteznek. Azaz minden 5. fizikai sebzéssel kapni fogunk egy hatodikat is. Az alacsony életerővel rendelkező hősökre gyakorolt hatásán is változtatnának, valamint – és ez nagyon fontos – megváltoztatnák a sebzés formáját varázsról fizikaira.

A másik hős, akiről már tudjuk, hogy erősödik: Trundle.

Trundle_Dance-gif
Nála az 1v1 szituációkra erősítenének rá a fizikai sebzést osztó ellenfelek ellen. A Q-ja még több AD-t lopna el az ellenfelétől. Szeretnék neki visszaadni a splitpush potenciált, hogy amíg a csapata eltereli az ellenfél figyelmét, ő magányosan nyomulhasson előre.

Információt is kaptunk az új hősről, mely már készül, de a 7.13-as PBE ciklusba még biztos nem kerül be. Viszont így sejthető, hogy a 7.14-be igen, ami azt jelenti, hogy legkésőbb a 7.16 környékére végre megérkezhet az Urgot rework!


Ajánlott cikk:

Hőskinézet is jár a magas Honor-szintért

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Mennyi pénzt öltél bele a League of Legends-be? - https://t.co/pwKQ1GSgLW https://t.co/KWLKJeS1Qt
Újabb Csillagőrzők a láthatáron! - https://t.co/tJGIAYqkId https://t.co/i9D7TqkBls
Tanulj ingyen a világ egyik legjobb Soraka játékosától - https://t.co/1MFDVp2ff0 https://t.co/LoothB2j7o

Flickr képek