Troll minionok

Akadnak szituációk a játékban, amikor a minionok száma, helyezkedése és élete sorsdöntő lehet. Ezek az apró teremtmények egyszerre lehetnek védőkar, vagy ostor az égből..

Nem tudjuk pontosan, hogy hiba-e vagy sem – nagy valószínűséggel az – viszont egy dolog biztos: a 7.12-es patch-re a minionok blokkolási képessége brutálisan zavaróvá vállt.

A helyzet az, hogy akárcsak a tereptárgyak, az apró tömeggyártott kék és piros winionok esetében is fellép az a kínos helyzet, hogy nem lehet rajtuk áthaladni – természetesen vannak olyan karakterek, melyeknek ez nem okoz gondot, esetleg tárgyak is biztosíthatnak szabad áthaladást, viszont minden más esetben az ellenfél és a saját teremtményeink kegyeire vagyunk bízva.

Jól látható, hogy a minionok szinte tudatosan állják el szerencsétlen karakterek útját. Hacsak a Riot nem vértezte fel őket igen erős mesterséges intelligenciával, akkor a minionok vagy fellázadtak az alkotóik ellen, vagy egy játékbéli hibáról van szó.

Amint elfogynak az ellenfelek az ösvényen – Gangplank eseténél – a minionok a torony helyett a nem is teljesen az ösvényen tartózkodó kalózra fordulnak rá, és körbeveszik. Aztán ki tudja, lehet hogy csak egy kis RP-t kértek buszjegyre…

Ti tapasztaltatok már hasonló fennakadást?


Ajánlott cikk:

A Moonwalk bug

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Herathstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Miért pazaroljuk az időnket LoL-ra? -Kata in Wonderland- - https://t.co/Zz7cAHve4A https://t.co/7SPZOW3cpL
Újabb utalás Doomfist-ra a Blizzard-tól - https://t.co/PqHRu2jwo0 https://t.co/rhmU07NnKd
Nem csak a hősök frissülnek, ismét sok tárgy kap majd átalakítást - https://t.co/IEpBjG4tMD https://t.co/KymlgjXNvE

Flickr képek