Troll minionok

Akadnak szituációk a játékban, amikor a minionok száma, helyezkedése és élete sorsdöntő lehet. Ezek az apró teremtmények egyszerre lehetnek védőkar, vagy ostor az égből..

Nem tudjuk pontosan, hogy hiba-e vagy sem – nagy valószínűséggel az – viszont egy dolog biztos: a 7.12-es patch-re a minionok blokkolási képessége brutálisan zavaróvá vállt.

A helyzet az, hogy akárcsak a tereptárgyak, az apró tömeggyártott kék és piros winionok esetében is fellép az a kínos helyzet, hogy nem lehet rajtuk áthaladni – természetesen vannak olyan karakterek, melyeknek ez nem okoz gondot, esetleg tárgyak is biztosíthatnak szabad áthaladást, viszont minden más esetben az ellenfél és a saját teremtményeink kegyeire vagyunk bízva.

Jól látható, hogy a minionok szinte tudatosan állják el szerencsétlen karakterek útját. Hacsak a Riot nem vértezte fel őket igen erős mesterséges intelligenciával, akkor a minionok vagy fellázadtak az alkotóik ellen, vagy egy játékbéli hibáról van szó.

Amint elfogynak az ellenfelek az ösvényen – Gangplank eseténél – a minionok a torony helyett a nem is teljesen az ösvényen tartózkodó kalózra fordulnak rá, és körbeveszik. Aztán ki tudja, lehet hogy csak egy kis RP-t kértek buszjegyre…

Ti tapasztaltatok már hasonló fennakadást?


Ajánlott cikk:

A Moonwalk bug

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek