Teamkill miatt banolták az egyik legnagyobb streamert

Az ügy most szolgáljon sokaknak egy leckeként az internetes viselkedésről – ugyanis nem ez volt a legrosszabb, amit tehetsz a világhálón.

Dr Disrespect – már a neve is elárulja, hogy nem egy olyan személyről beszélünk, kinek az alapvető illem belefér az értékrendjébe. Figyeljetek, ez nem is olyan rossz dolog, ha tudod, hogy csinálj műsort, viszont ne felejtsük el, hogy játékosok vagyunk, és nem rapperek, mi nem feltétlen erőszakkal kereskedünk – és most itt nem kezdeném el fejtegetni a rap és az erőszak közti kapcsolatot, aki szeretne, sok érdekes és tévhitektől mentes anyagot talál az internetet.

Ha Te egy szemétkedő alak vagy, az a Te dolgod, viszont most már biztos, hogy következményekkel jár, légy akárki. Dr Disrespect ezt a saját bőrén tanulta meg, hiszen hiába volt hatalmas követőbázisa akik figyelték, ahogy napról napra csak ontja a vért a PUBG-ban, egy rossz lépéssel megfosztotta magát a játék örömétől.

Ugyanis egy csapattársa pont élőben közvetítette, ahogy egy véletlenszerűen melléjük sorolt játékost megölt, hogy helyt szabadítson fel egy járműben.

 

Brendan “PlayerUnknown” Greene pedig ezt látva, eldöntötte, hogy a Doktorra nem lesz több szükség a játékban. Ezt egy tweet-ben is közölte.

Mire Disrespect a maga sajátos módján, erőszakos fenyegetésekkel felelt – ennek pedig még rosszabb vége lett. Tekintve, hogy nem feltétlen gondolta komolyan, ezért Brendan se tett lépéseket, viszont leírta, hogy míg egyetemre járt, egy lakótársa erőszakos lépéseket tett ellene, és ugyan túltette magát rajta, másoknál ez előhozhat pánikrohamokat, rossz emlékeket, ezért óvatosabban kéne kezelni az internetes kommunikációt, attól függetlenül is, hogy milyen az internetes alteregónk.

Mit gondoltok a teamkillerekről?


Ajánlott cikk:

PUBG – hamarosan teljesen egyedivé tehetjük karakterünket

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Clean Feed - Az első LoL-elemzős hazai műsor - https://t.co/a5jHBjatg4 https://t.co/esyOaQRwbC
Mit ajándékozzunk egy LoL játékosnak? - Kata In Wonderland - - https://t.co/7AgUOKW2ks https://t.co/cVPYotBFbk

Flickr képek