Támogató és orgyilkos tárgyak változásai

A Riot azon politikája, miszerint előbb dobnak be minden információt a közösségnek, hogy aztán azokat közösen megvitatva derüljön ki, hogy mennyire működőképes egy adott koncepció, nagyon kifizetődőnek látszik.

Egy rajongó indította be például a fejlesztők fantáziáját egy „Vision Drake”-el, amikor szóba került az új szezon egy új teremtménye. Most a támogató tárgyak és az orgyilkos tárgyak változtatásain dolgoznak gőzerővel, ami 1-2 patch-en belül akár meg is valósulhat.

Amit egészen biztos, hogy átdolgoznak, az az Ősi Érme  , mivel a használói jelenleg rengeteg rizikót kell hogy vállaljanak, annak érdekében, hogy a tárgy teljes potenciálját ki tudják használni.

Az elhullott minionokból olykor apró kék gömbök hullanak el, melyeket erősen ajánlott felszedni, akárcsak a Thresh lelkeket, viszont egy nem tankos karakternek, vagy egy veszélyesebb ellenfél ellen – pl. Blitzcrank – ez már nem olyan egyszerű.

Az átdolgozás mellett szó esett A Jégkirálynő Érintéséről is , melyet nagy valószínűséggel nerfelni fognak, amint sikerült helyrehozni az Érmét.

Továbbá számíthatunk az orgyilkos tárgyak frissítésére is – itt szóba került az Éjpenge dblade, mint egy effektív első választás, valamint a Fekete Hasítóbárd  töltési idő csökkentése, és a harcokra való hatása.

Lehetséges, hogy a változtatásokra kihatással lesz Shaco is, mivel a tárgy képes az őrszemeket deaktiválni, és Shacot még egy ellenőrző őrszem sem képes lekapcsolni – így ha buffolják, akkor a bohóc akár vissza is térhet a metába.

Szerintetek melyik tárgyakra férne rá egy alapos frissítés?


Ajánlott cikk:

Elkezdődött az Ellenfelek – esemény

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek