Sorozatok és filmek ihlette hőskinézetek – Kata in Wonderland –

A Riot hihetetlenül tehetséges hőskinézet tervező csapatának köszönhetően gyakran ölthetünk új ruhát kedvenc karaktereinkre. A több száz kinézetből mindenki könnyen megtalálhatja a kedvére valót és egy adott mennyiségű Riot pontért cserébe szebbnél szebb maskarájú hősök vívhatnak csatát kedvenc játékunkban. De vajon honnan az ihlet?

Alice Csodaországban

Egy szívemhez egyébként is közelálló művel kezdem, ami a rovatom címét is ihlette. Címszereplőjének ruháját Annie ölthette magára, akire tökéletesen illik a Csodaországban elveszett kislány szerepe. A jellegzetes kék ruha mellé Annie szőke hajat kapott és ultijával a Zsebórás Nyuszit küldi harcba, aki szintén ennek a műnek a szereplője. A mesének más ikonikus alakja is felbukkan a játékban még pedig Shaco személyében, aki a Bolond Kalapos szettet kapta, bár ennél barátságosabb ábrázattal képzeltem el pici koromban ezt a karaktert, mikor még nem féltem a bohócoktól. Twisted Fate zárja a sort, akinek Kőr Bubi nevezetű kinézete a mű egyik jellegzetes mintájában díszeleg. Piros-fehér ruhájáról és a szívekről biztos vagyok benne, hogy mindenkinek ez a csodás alkotás jutott eszébe, aki valaha látta vagy olvasta.

Szuperhősök

A szuperhősök és gonosztevők kedvelőinek sincs okuk panaszra, ugyanis rengeteg kinézetet ihlettek kedvenc képregényeink hősei. Az első és talán legegyértelműbb példa erre a Toxic Dr. Mundo hőskinézet, aki pontos mása a Marvel egyik legismertebb hősének, Hulknak. Érdemes még megemlíteni Zyra klasszikus kinézetét, akiről könnyen eszünkbe juthat a lenge öltözetű öko-terrorista Poison Ivy. Mindkettő karakter gyönyörű és elég kevés textíliát visel, így biztos vagyok benne, hogy sok férfi játékos kedvence. A személyes kedvencemet hagytam utoljára, a Kasszafúró Evelynn hőskinézetet, melyet a számomra legkedvesebb Marvel hős, Fekete özvegy ihletett. A fekete bőr ruhának és a vörös hajnak köszönhetően méltó mása az orosz bérgyilkosnőnek.

Anime

A japán rajzfilmek kedvelőit a játék egy egész hőskinézet családdal örvendeztette meg, mikor megjelentek a játékban a Csillagőrzők. Ruháikat egyértelműen a Sailor Moon karakterek mintájára készítették el, de inspirációt szereztek még a Puella Magi Madoka Magica, a Pretty Cure és a Magic Knight Rayearth című művekből is többek között. Számomra nagyon kedvesek ezek a kinézetek, szívesen játszom velük, véleményem szerint nagyon szépre sikerült mind, bár biztos vagyok benne, hogy inkább a hölgy játékosok részesítik őket előnyben.

starguardien-gif

Személyes véleményem az hogy a legtöbb más mű ihlette hőskinézet nagyon jóra sikerült, bízom benne hogy a jövőben sok hasonlóan csodás kinézetet fogunk még kapni, és ki tudja, lehet a jövőben a mi kedvenc sorozatunk vagy filmünk fogja megihletni az alkotókat. Az interneten kutakodva temérdek ötletet és fanartot találhatunk érdemes böngészni őket, nagyon sok csodálatos alkotó próbálkozik hőskinézetek rajzolásával. 🙂

Egyik kedvencem közülük Sirhaian’Arts, aki YouTube csatornájára gyönyörű terveit tölti fel. Érdemes követni munkásságát, ritkán találkozni hozzá hasonlóan igényes módon dolgozó alkotóval. Csak rá kell nézni a munkáira, számomra teljesen olyan, mintha a Riot alkotói készítették volna.

https://www.youtube.com/channel/UCUqIetx0scoe79qZTovn9BA/featured

Ti milyen sorozat vagy film ihlette hőskinézeteket látnátok szívesen a játékban? Mennyire tetszenek nektek az említettek? Jövő héten találkozunk! 😉

Kata


Ajánlott cikk:

Egy hatásos ranglétramászási módszer – Kata In Wonderland –

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek