Rouge lapok elemzése – Belezőgép

Figyelmeztetés: nem ismerjük az összes új kártyát, ezért az értékelésük is így történik. Ez azt jelenti, hogy az egyszerűség kedvéért nem írom oda minden kártyához, hogy “a jelenlegi metában” vagy “ha nem adnak ki még valamit amivel remekül működik”, hanem egyszerűen úgy vesszük, hogy ez az összes új lap és nem változik semmi.

Sziasztok!

A legújabb kiegészítő, a Mean Streets of Gadgetzan eddig megjelent lapjainak elemzését olvassátok. Ez a cikk, folyamatosan frissülni fog, amint érkeznek az új lapok!

A legfontosabb tudnivalók, röviden:

– A megjelenés időpontja 2016. december eleje.

– 132 elképesztően interaktív és mókás kártya.

– Multikaszt kártyák: ezek a lapok csak három kaszt által játszhatóak.

– Mivel még 2016-ban érkezik a kiegészítő, semmi nem rotál standardről.

– Kedvezményesen előrendelhető 50 kártyacsomag $49.99-ért, hátlap nélkül.


Rogue

Counterfeit Coin

Counterfeit-Coin

Nem merek erről a lapról véleményt mondani, mert ha véletlenül nem az történik amit mondok éveken keresztül fognak zaklatni. Ez nyilván egy kombólap és semmi értelme másként vizsgálni, ki kell próbálni a Miracle Rogue összes típusában és kiderül, hogy mennyire jó.

Az előbb hazudtam, én úgy gondolom, hogy a Miracle-be és a hozzá hasonló kombódeckekbe kiváló és a jelenlegi paklik közül sehol máshol nem lesz játszva. Egy kombópakli megengedheti magának azt, hogy egy olyan lappal játsszon ami a játék legelejét és a kombó kört kivéve semmit nem csinál, más pakliknak viszont ez a hatás egyszerűen nem ér meg egy lapot.

Lotus Assassin

Lotus-Assassin

Az arénában nyilván erős, főleg a borzalmas Rogue epicekhez képest. Constructeden a Reno-N’Zoth csodán kívül nem tudok olyan paklit elképzelni, ahol szerepet kaphat, mert egyszerűen nem létezik más kontroll Rogue.

Shaku, the Collector

Shaku-the-Collector

Ha az lenne ráírva, hogy húzz egy lapot amikor üt, el lehetne gondolkodni a használhatóságán, de ebben a formában ez játszhatatlan. Előfordulhat, hogy újabb lapokat kap a Rogue kártyalopkodós archetípusa és mindenhol Shakut fogjuk látni, de a jelenlegi pakliknak nincs rá szüksége.


További lapok: http://geex.hu/mean-streets-gadgetzan-lapelemzes-belezogep/


Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7
Zsomac Interjú - Clash Royale - https://t.co/Ti3ojxlkUf https://t.co/65GNyStBLK
Clean Feed - Az első LoL-elemzős hazai műsor - https://t.co/a5jHBjatg4 https://t.co/esyOaQRwbC

Flickr képek