Rising Legends – Avagy a Cosplay stream

Szombaton egy új és izgalmas kezdeményezésnek lehet majd szemtanúja az, aki kedveli a cosplay és a League of Legends világát! A Gamer Power és a Digital Dust egy többórás stream műsort szervez, nyolc LoL-os cosplayerrel, aminek célja, egy élőkarakteres videó elkészítése lesz.

Leírás:

Az esemény célja a cosplay és gamer világ kapcsolatának bemutatása, egy egyedi lolos videón keresztül. A kész videók egyes lol-os karakterek alap mozgásait és speciális képességeit fogják feldolgozni cosplayerek segítségével. Mindezt élőben követhetik figyelemmel majd az érdeklődők.

rising-legends

Műsor

Minden cosplayer várhatóan 1 órás stúdió forgatáson vesz részt, ahol a jeleneteket felvesszük és képeket készítünk róluk a portfóliójuk frissítéséhez. Majd ezután, a backstageben élménybeszámoló és rövid riport lesz, míg a következő karakter felvétele készül. Az egész forgatás élőben lesz követhető twitchen.

Forgatás

A cosplayerek az általuk megszemélyesített League of Legends karakter játékbeli speciális mozgásait játsszák el zöld háttérben, ami később effektekkel ellátva bekerül az eredeti játék környezetbe. Cosplayerek számára a forgatókönyv nem más, mint a játékban szereplő mozgások legpontosabb leutánozása. Ez minden karakter esetében minimum 4 különböző mozgást jelent. Ezek után a különböző karakterek jelmezét figyelembe véve, egy-egy külön jelenet is felvételre kerül. Eközben folyamatosan képek készülnek, szintén a zöld háttérrel. Ezek a képek is komoly utómunkának fognak áldozatul esni, ahol effektek és háttereket kapnak.

Riport

A backstage-ben Buresz lesz a riporter, aki a forgatáson áteső cosplayereket fogja picit faggatni.

Időpont:

Március 25. Szombat 10:00-20:00

Helyszín:

https://www.twitch.tv/gamerpowerstream

További infókért, az esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/1791736241146380/


Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek