PUBG – hamarosan teljesen egyedivé tehetjük karakterünket

A Bluehole nagysikerű Battle Royale alapú játéka egyre csak közeledik az év végéig eltolt megjelenéséhez. Bár eredetileg kora ősszel tervezték kiadni, a fejlesztők kértek még egy kis türelmet, hogy még jobb élménnyel szolgálhassanak a hivatalos megjelenéskor.


A hatalmas játékosbázissal rendelkező alkotás bár nem hibátlan, egészen biztos, hogy a zsáner legjobb darabja jelenleg. Funkciókból van hiány, ilyen például a részletes testreszabás hiánya. A felhasználók jelenleg előre összeállított archetípusokból válogathatnak, így igen gyakori, hogy több, egymásra kifejezetten hasonlító személlyel találkozunk egy meccs alatt.

pubg
A PvPLive-nak adott interjú során, a játék producere, Chang Han Kim elárulta, hogy ez nem marad sokáig így, ugyanis „Hamarosan magad alakíthatod a karaktered küllemét”.

A jelenlegi előre összeállított arcokhoz és egyéb kinézetekhez csatlakozni fognak a tetoválások is például, valamint a frizurák száma is megnőhet.

A fentebb említett bőrdíszítő elemeket a testünk bármely – a játékban is látható – pontjára elhelyezhetjük.

A tetoválások mellett logo-k is érkeznek, melyeket a ruhadarabjainkra aggathatunk fel – egyelőre a Bluehol által összeállított listából választhatunk, de nem kizárt, hogy később a saját alkotásaink is importálhatjuk a játékba.

Pontos dátumot ezen újdonságok megjelenésére még nem tudunk mondani, de amennyiben a Bluehol tudja tartani a fejlesztési menetet, még idén bekerül minden a játékba.


Ajánlott cikk:

PUBG – legyűrte a CS:GO-t

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek