Össznépi rettegés: Geek Halloween Party!

Szörnyek és lidércek, bátor vámpírvadászok és Teemo mainek – talán ők a legszörnyűbbek a felsorolásomban! Egy hatalmas buli vár most rátok! Hogy hol s mikor? A meghívóban megtudhatjátok!

A napok egyre hidegebbek, a szél egyre csípősebb és az éjszakák is sötétebbek – de nem annyira, mint Halloween estéjén, ahol a világunk szinte összeforr a Gonoszság Birodalmával! Ezen a neves napon mindent mi rémisztő és vérfagyasztó egy helyre gyűjtjük nektek!

A DigiPrime a CreepyShake, a LoHK, a Magyar Animések és a Geex egy hatalmas bulit szervezett, lássuk is a programokat!

League of Satan

A világunk teli van gonoszsággal és rossz emberekkel – viszont senki sem olyan sötét és borzalmas, mint Teemo, ismertebb nevén a Sátán, a Megrontó, vagy csak egyszerűen köpőcsöves patkány. Mind ismerjük és kár is tagadni, mindannyian játszottunk már vele – és nagyon élveztük, amikor alacsony életerőn gombába léptek. Nos, aki magára ismert vagy vásároljon be egy raklapnyi búcsúcédulát, vagy tegyen le arról, hogy valaha is a Paradicsomba jut.

Viszont, amíg a Földön élünk jobb, ha kiélvezzük ezt, ebben pedig segít számunkra a Riot Games! Egy nagyszerű Teemo 1v1 bajnoksággal várunk bennetek, ami „King of the Hill” módban fog lezajlani. Azaz mindenkinek egymás után 3 győzelmet kell bezsebelnie. És hogy mi jár ezért?

Démon Teemo. Igen, az új és már régóta megérdemelt hőskinézet! Vajon képesek lesztek hűen szolgálni a Sátánt? Ott kiderül!

A rajzfilmek nem ijesz.. oh.. OH.. oohhhhh

Két nagyon fontos dolog: első, ne tegyetek felelőtlen kijelentéseket, mert úgy járhattok, mint az, aki egy jó szalagcímet szeretett volna a bekezdésnek, majd végül élete legborzasztóbb élményével lett gazdagabb, második: SOHA NE HÍVJÁTOK AZ ANIMÉT RAJZFILMNEK!

Érdekel a keleti kultúra és a horror animék? Esetleg rajongója vagy a témának és szívesen néznéd újra kedvenc jeleneteid? Beszélgetnél róla? Az animések közössége is eljön közénk és elhozzák a leghátborzongatóbb élményt számotokra az évbe! Csak erős idegzetűeknek ajánlott program – Te bemered vállalni, vagy nem félsz a Sötét Nagyúr haragjától? A Magyar Animés-ek komoly kvízzel készülnek nektek!

giphy-6

Creepy kvíz

Városi legendák vagy valódi borzongás? Szörnyek, akik köztünk élnek? Az év legjobb, vagy legrosszabb horrorfilmjei? A CreepyShake szerkesztősége még álmából felkeltve is képes minden horrorral és ijesztő dologgal kapcsolatos kérdésre választ adni. És Ti?

Ha szeretnétek király nyereményeket nincs másra szükségetek, mint egy okostelefonra, és arra, hogy sikeresen csatlakozzatok a BarCraft wi-fi hálózatára, onnan pedig csak a vérszomjas vetélytársaitoknál kell gyorsabbnak és okosabbnak lennetek! Ki a legagyasabb? ( Ezt a kérdést zombik jelenlétében óvatosan válaszoljátok meg! )

Jelmezbál

Milyen lenne a Halloween maskarák nélkül! BORZASZTÓ! Szerencsére itt nincs ilyen akadály, hála nektek! Szívesen fogadunk mindent! Vámpírvadász? Feketemacska? Boszorkány? Sátáni Teemo? Egyik kedvenc animéd karaktere? Freddy Krueger? A lényeg, hogy hozzátok el a Halloween mentalitását és a borzongást közénk!

Természetesen lesz jelmezversenyünk is, ahol igazán király ajándékokat fogunk köztetek kiszórni, szóval nem otthon hagyni a legmenőbb álarcotok 😉

Hogy mi lesz még? Később bővebben jelentkezünk, addig is kövessétek a rendezvény Facebook eseményét: https://www.facebook.com/events/1205310882822907/

Oh, majdnem elfelejtettem, hogy mikor és hol…

Hogy mikor?

2016.10.31. Igen, Halloween estéjén, elég furán nézne ki egy Halloween parti más időpontban, nem?

Hol?

Budapest, BarCraft 1!

Ott találkozunk!

A belépés ingyenes!


Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek