Nemsokára VR-on követhetjük a kedvenc versenyeinket

A Silvet.tv projektje forradalmasítja a live stream fogalmát. A csapat olyan platform létrehozásán dolgozik, amely az eddigi 2D stream-eket virtuális kamerák segítségével átalakítja olyan verzióra, amely VR szemüvegek segítségével is könnyedén élvezhetőek lesznek. A cél egy újfajta élmény kialakítása a rajongók számára.

A megvalósításhoz minden esetben 360 fokban lesznek az összecsapások felvéve, így a néző ténylegesen úgy érezheti, részese az eseményeknek. A cég ezidáig 6.2 millió dollárt gyűjtött össze a támogatóktól, az újítás megvalósításához. Olyan cégek támogatják a projektet, mint a DCM Ventures, a Sierra Ventures és a Japán GREE.

Hogy mennyire lesz sikeres a vállalkozás az megkérdőjelezhetetlen. Első körben a League of Legends a Counter-Strike:GO és a DOTA2 let megcélozva. Ez előreláthatóan 140 millió nézőt hoz majd a platformra.

„A VR megteheti, hogy új dimenziókat készít és mutat a nézők irányába. A már létező 3D játékokat közvetítését pedig egy magasabb szintre emeli. A Silver.tv platformja pedig felépíti majd a hidat az e-sport és a VR közt. Az egész csapat izgatott az új technológia ilyen irányú felhasználása miatt. Amivel előállunk, az merőben új lesz az egész világ számára.”

Forrás:
https://techcrunch.com/2016/08/24/sliver-tv-is-a-vr-twitch-for-your-favorite-esports-titles/


Ajánlott cikk:

360°-os nézelődés a LoL-ban

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Jönnek az új ládák, az egyiket csak kulcs nyitja - https://t.co/M7VNSApcLR https://t.co/wm8mFb41eO
Új Battle Boss kinézetek - videó - https://t.co/jQCfNizJms https://t.co/DW8sGnu7Zh
Végre a hőskinézeteink portréja fog díszelegni játékban is! - https://t.co/Yr4DekAGhO https://t.co/cC3Lqgci4H

Flickr képek