Mit ajándékozzunk egy LoL játékosnak? – Kata In Wonderland –

Mint minden videojáték rajongói, a League of Legends fanbázisa is örvendeztetve van szebbnél szebb, LoL tematikájú termékekkel, amiket könnyen be lehet szerezni külföldről az interneten. De mi van a Teemo sapkákon és a karkötőkön túl? Mik azok a hasznos és kevésbé hasznos tárgyak, amikkel boldoggá tehetünk még egy LoL fan barátot, akár saját kezűleg készítve?


A sort egy igazán aranyos, otthon is elkészíthető tárggyal nyitnám, ami nem más, mint Mana és Health potionok nyakláncra fűzve. Akár párkapcsolatban élőknek is tökéletes ajándék. Ügyes kezűek egy hasonlót hamar összedobhatnak otthon is egy kis kreativitással, de temérdek külföldi és magyar oldalon is beszerezhetők hasonló kis ékszerek, egészen barátságos áron. Az üvegcsében található színes folyadékot könnyen elő lehet állítani folyékony ragasztó és ételfesték összekeverésével, de sok más alternatíva is létezik rá, a Youtubeon több tucatnyi videó található
róla.


Folytassuk egy sütőformával, mellyel bármikor meg tudunk sütni egy porót, persze csak barátságos, fájdalommentes módon. 🙂 Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretnek sütni-főzni, illetve egy LoL tematikájú bulin is biztos siker az, ha felbukkannak a játék hősei, ehető formában. A porón kívül még sok hős mintájával is fellelhető a termék.


Ha már a kreatívkodáson van a hangsúly, ki tud horgolni? A nagy türelemmel rendelkező, kihívásokat kedvelő játékosok számára biztos öröm lehet egy ilyen kis szerencsehozó barát elkészítése. Tökéletes ajándék fiúnak és lánynak egyaránt és a kézügyességet is fejleszti emellett, jó ha nem mindig csak billentyűzetek püffölésére használjuk ujjainkat. 😀


Csillagőrzők figyelem! Habár a tanórákon nem tudjátok megmenteni a világot, biztos mosolyt csal az arcotokra, ha egy ilyen menő tolltartóban hordjátok az íróeszközeiteket. Bár gondolom ez inkább a lányok szívét dobogtatja meg, legalább ötletet adhat a fiúknak, hogy mivel lepjék meg barátnőjüket.


Végezetül szeretnék kedvezni a fiúknak is, ugyanis biztos vagyok benne, sokatok kedveli Rivent. Ki ne örülne annak, ha kedvenc hősnője díszítené a falát? Nagyon egyedi díszítő eleme lehet a szobádnak egy hasonló. Aki nem kedvelné Rivent, más hősökkel is elérhető a poszter.

 

A termékek felfedezéséhez az Etsy nevű oldalt hívtam segítségül, ahol bárki árusíthat és vásárolhat, javarészt kézzel készített, egyedi termékeket. A cikkben fellelhető képeken szereplő termékek jelenleg is megvásárolhatók az oldalon, így ha valakinek valamelyik különösebben felkeltette az érdeklődését, keressen meg engem privát üzenetben vagy kérje kommentben a linket, örömmel megadom neki.

Remélem merítettetek ihletet a cikkből és a játékon belüli tartalmakon kívül igazi tárgyakkal is meglepitek egymást! 😉

Nektek milyen LoL tematikájú tárgyaitok vannak? Készítettetek már kézzel valamit, amit a játék ihletett? 🙂

Hamarosan találkozunk!

Kata


Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek