Mennyit ér a League of Legends accountod?

Bár a felhasználási feltételeket sérti, a League of Legends accountok vásárlásának és eladásának hatalmas piaca van. Most megtudhatod, hogy neked mennyit is ér!

Először is szeretnénk mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a League of Legends felhasználói fiók cseréje nem csupán sérti a játék szabályzatát, de kifejezetten veszélyes is. Rengeteg módja van annak, hogy kicsalják tőlünk a pénzt (hogy egy olyan játékkal játszhassunk, ami eleve ingyenes), vagy éppen eltulajdonítsák tőlünk a profilunk. Továbbá a felhasználó-megosztás is tiltással jár!

Azonban, ha csak a puszta kíváncsiság hajt minket, hogy kiderítsük, mennyit ér a fiókunk, akkor egy független oldal, a SellLoLAccount a legjobb megoldás.

alistar-black-meme

Bár közel sem pontos az adat, az oldal algoritmusa a saját oldalának átlagértékei alapján működik – mivel az oldalon böngészhetünk hirdetések közül, ahol eladók és vásárlók keresik a legjobb áron a portékákat. És Black Alistar-t sem lehet külön beállítani… így csak az oldalon és egymás felhasználóihoz fogjuk tudni hasonlítani a kapott értékeket.

http://selllolaccount.com/calculator/

Ha pontosan tudjuk az adatainkat – a hőskinézetek számlálásában az EloPhant segíthet – akkor az oldal közli velünk, hogy mennyit is ér egy account. Így akár a gondolattal is el lehet játszadozni, hogy mennyit fog majd akkor érni, ha végre elérjük az áhított Challenger-t!

riot-gif

Az év elején egyik cikkünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy ki mennyit költött már a játékra. Sokan voltak, akik bevállalták a nagy összegeket is, de akadtak olyanok, akik egy forintot nem tettek még bele a LoL-ba. Ha lemaradtál róla, vagy újra lecsekkolnád, hogy most hogy állsz, a lenti linken megnézhetitek, így összevethető lesz az értékével.

http://geex.hu/ennyit-koltottel-lol-ra/

Továbbra is várjuk kommentben az összegeket 😉

Nektek mennyit ér a felhasználótok? Többet, mint amennyit belefektettetek? Ennyiért már megválnátok tőle?


Ajánlott cikk:

Hivatalosan kiderült a ládák dobási esélye!

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek