Márciusi filmbemutatók

Nyolc filmet gyűjtöttünk ki, amik márciusban kerülnek bemutatásra. Minden korosztály és érdeklődési kör megtalálhatja a kedvére valót, mi két filmet nagyon várunk már, reméljük nem okoznak majd csalódást!

Rock Csont (6)

Bemutató: 9.

Bodi egy tibeti juhászkutya, akinek az a sors van szánva, hogy apja életét kövesse, hogy ő is a bárányokat védelmezhesse a farkasoktól. De Bodi mást akar, zenélni szeretne és ezért elindul a nagy városba, hogy valóra váltsa az álmát.

Hupikék Törpikék 3: Az elveszett falu (6)

Bemutató: 31.

A történet Törpillára koncentrálódik, aki arra a nagy kérdésre keresi a választ, hogy miért csak ő az egyedüli lány Aprajafalván. Hogy megtalálja a választ, elindul megkeresni a törpök elveszettnek hitt faluját.

Logan – Farkas (16)

Bemutató: 3.

A Rozsomák előtörténete harmadjára és utoljára kerül megfilmesítésre Hugh Jackmannel a főszerepben, de ezúttal a készítők próbálják a képregényekhez hasonló karaktert átadni a nézők számára.

Kong: Koponya Sziget (16)

Bemutató: 10.

King Kong újradolgozott verziója nem lesz érzelmesebb vagy okosabb, de nagyobb lesz és már ismerős óriás szörnyekkel fog összecsapni a dominanciáért, a legjobb látványfilmes szörnynek járó díjért.

Némaság (16)

Bemutató:16.

A 17. századi Japán a világ felé kezd el nyitni. A keresztény egyház is szeretne bejutni, hogy ott is elterjeszthessék az igéjüket. A feladatra jelentkező szerzeteseknek azonban be kell látniuk, hogy Japán egy teljesen más világ, és lassan meg is kérdőjelezik a saját hitüket.

Ghost in the Shell: Páncélba zárt szellem (16)

Bemutató: 31.

A történet a jövőben játszódik, ahol már a világ teljesen átrendeződött. A rendfenntartás egyik speciális osztagában ember-cyborg hibridek szolgálnak, és mostani feladatuk egy cyberterrorista megállítása.

Másodállás (16)

Bemutató: 31.

Jacques tisztességes ember volt, de mióta elvesztette a munkáját és nem talál új állást, kénytelen más területekre evezni. Egy helyi szerencsejáték-üzletembernél kap munkalehetőséget, mégpedig megrendelésre kell gyilkolásznia.

Menedék – The Zookeeper’s Wife (16)

Bemutató: 31.

A II. világháborúban Lengyelország megszállásakor Varsó is német kézre kerül. Az ottani állatkert vezetője Antonina, aki a németek elől menekülő zsidók számára próbál búvóhelyet nyújtani, amivel a saját és a családja életét is veszélyezteti.

Ajánlott filmes események a Corvin Moziban:

Logan – Március 5. – https://www.facebook.com/events/1435445613163428/

Ghost in the Shell – Április 1-2. – https://www.facebook.com/events/421014258245663/


Ajánlott cikk:

Márciusi játékmegjelenések

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek