LoL film, Balanszolás, Szexi karakterek…

Mióta a Riot nyitott a Kérdezz-Felelekkel a közösség felé, rengeteg érdekes kérdésre érkezett válasz, hivatalos forrásból. Most ezekből szemezgettek számunkra.

A legfontosabb a játékiparban, hogy a fejlesztők folyamatosan kommunikáljanak a játékosbázissal, hiszen a vásárlók véleménye minden tekintetben a legfontosabb. Egy videojáték kapcsán pedig aztán főleg, hiszen a többi termékkel ellentétben, ha itt eltűnnek a vásárlók, az végleg az adott játék és annak szervereinek végét jelentheti.

A Riot viszonylag jól kezeli már a kommunikációt, pár éve ez még nem lett volna ilyen tisztán kijelenthető, de a Kérdezz-felelek bevezetésével egy jó irányba indultak el. A válogatásukból kiderült, hogy elsősorban a filmipar korábbi húzásai miatt nem terveznek egyelőre League of Legends adaptációt a mozivásznakra. Jó hír, hogy a Tencent ( a Riot-ot birtokló kínai óriáscég, a világ legnagyobb játékipari tőkéjével ) nagy szeletet birtokol a filmgyártás területén is, így amennyiben megkongatják a harangot, a folyamat gyorsabban mehet végbe, mint a Warcraft film esetében, melyre csaknem tíz évet kellett várnunk.

lol-movie

A Riot már a „szexibb” hősnőket is hanyagolja, és nem csak a politikailag korrekt ábrázolásmód miatt, hanem annak érdekében, hogy a játékosok ne gondolják, hogy a karakterek futószalagon érkeznek, de a kinézetük ugyanolyan, csupán más öltözékben.

lol-girls

Az egyik legkritikusabb pontja a válogatásnak a profikról és a balanszról felvetett kérdés – miért nem kvalifikált játékosok végzik a játékegyensúly létrehozását?

A válasz az, hogy a Riot-nál rengeteg valóban magas szinten játszó személy van – magyar oldalról például ott van Arwyll is, aki abszolút ezt a szintet képviseli. Viszont nem lehetséges az, hogy mindenki magas színvonalon játsszon, és több oldalról szeretnék megközelíteni ezt a kérdést, így rengeteg embert vonnak be a feladatokba.

Ez természetesen nem zárhatná ki, hogy létrehozzanak egy vétóbizottságot akár LCS játékosokból, viszont itt a részrehajlás esélye is megnőne – a legjobb, ha csak rájuk bízzuk magunk, hiszen nem véletlen, hogy a League of Legends a korunk egyik legsikeresebb többjátékos terméke a piacon.

A teljes cikk:

http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/community/q/kerdezz-riottol-szexi-hosok-es-meszarhid

Ti milyen kérdést tennétek fel a Riot-nak?


Ajánlott cikk:

LoL Tetoválások: Igen vagy Nem? – Kata in Wonderland

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek