Legyen tánc… legyen Hammond

Az események kezdenek felpörögni az Overwatch háza táján, tekintve, hogy az egyéves évforduló a végéhez, az új Assault map viszont az élő szerverek felé közeledik.

Egy rajongó elképzelte milyen lenne Hammond, és a játékosok egyik legjobban várt karakterével, Doomfist-el ötvözte. Az eddig felrebbent, de meg nem erősített pletykákat felhasználva megalkotta a Csimpánz Doomfist karakterét, aki Winston-al együtt a Horizon Holdkolónián élt.

Hammond azonban radikálisabb nézeteket vallott, és egy lázadást indított el a bázison, amivel célja az egyenlő bánásmód elérése lett volna. Winston elmenekült a Földre, ahol később az Overwatch tagjává vált. Hammond nem tudta elviselni a barátja árulását, ezért visszatért régi otthonába, Numbani-ba – az egyik épületbe egy űrhajót vezetve. Látva, hogy mi történt a hellyel, még nagyobb düh öntötte el – és ekkor megpillantotta a Doomfist plakátokat, és elhatározta, hogy megszerzi magának a kesztyűt.

Winston_anniversary_dance-gif
A művész, Burak Cinar még képességeket is adott a csimpánznak – hasonlóan Soldier-hez, képes lenne Ő is a sprintelésre, és arra, hogy másik zsebéből lopjon lőszereket, és csökkentse a tüzelési gyorsaságuk. ( Ez mondjuk D.Va-nal csak félig-meddig jó ).

Érdekes koncepció, bár a képességekben látunk némi kivetnivalót, az ötlet, hogy Hammond legyen az új Doomfist, nem lenne rossz.

https://www.artstation.com/artwork/YZQyw

A Blizzard eközben kijelentette egy Twitter posztban, hogy a táncmozdulatok is a születésnapi mulatság része, így sajnos az event végeztével, pihenőpályára kerülnek ezek az animációk. Aki még nem szerezte be a kedvencét, ideje, hogy elkezdjen farmolni ládákat! Valamint dupla XP hétvége is érkezik holnaptól, egészen hétfőig.


Ajánlott cikk:

Kiskapun érkeznek a Loot Box-ok

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek