Légy te a legjobb

Légy te a legjobb

Az elmúlt években a számítógépes játékok világa egyre inkább teret hódít mindennapjainkban. Fiatalok tömege szenteli ideje nagy részét arra, hogy felülkerekedjen ellenfelein. Ugyan a cél közös, még is csak nagyon kevesen jutnak el a félprofi, profi szintig. A következő pár tipp azon olvasóinknak szól, akik fejlődésre vágynak.

Idő kell hozzá

Talán az egyik legfontosabb dolog amiről hajlamosak vagyun megfeletkezni az, hogy senki sem születik profinak. Még a legjobbak háta mögött is hosszú évek verejtékes munkája áll. Nem szégyen kezdőnek lenni. Szánd rá az időt és az eredmény nem marad el.

Játszani nem egyenlő a gyakorlással

Bizony nagyon sokszor összetéveszjük a szórakozást a tudatos gyakorlással. Legyen célod minden egyes alkalommal amikor leülsz a gép elé. Ne csak önmagad szórakoztatása járjon a fejedben, helyette koncentrálj arra amit csinálsz és állíts magad felé elvárásokat.

Játssz rendszeresen

Mint ahogyan az más sportokban is kritikus, itt sem hanyagolható el a rendszeresség. Senkiből sem lesz profi ha heti kettő alkalommal leül és végigjátsza a napot. Szánj rá tehát minden nap valamennyi időt, akkor is ha az csak egy óra, esetleg kettő.

Ne félj a kudarctól

Ugyan ez a mondat szinte már közhely, még is a legtöbb játékos szorong az esetleges veszteség tudatától. Az igazság viszont az, hogy még a legjobbak is veszítenek. Szeretjük vagy sem, ez a dolgok rendje. Ne bátortalanítson el tehát pár elveszített mérkőzés.

A pozitív hozzáállás kulcsfontosságú

Talán a legfontosabb és minden más felett áll az, hogy akkor is pozitívan tudjunk gondolkodni ha nehéz. Ha hiszitek ha nem, a pozitív környezet és hozzáállás igen is kulcsfontosságú. A játékos teljesítményét igen csak meg tudja csonkítani ha fejben nincs ott, dekoncentrált vagy esetleg haragos, bosszús a hangulata. Légy pozitív és a tanulás lehetősége lebegjen minden pillanatban szemeid előtt.

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek