A legszebb Overwatch pillanatok

Egy éves az Overwatch – rengeteg szép és bosszús emlék van mindannyiunk mögött. Egy komoly csapatösszjátékot vagy egy meglepő egyéni megmozdulást mindig szívesen néznek vissza a játékosok. Azon kívül, hogy talán ezek miatt élvezetes a játék, még tanulhatunk is belőlük.

Egy csapat alapú játékban is vannak egyének – szeretünk kitűnni és nagyon jól csinálni a dolgokat. Viszont ne feledjük, hogy mindig van egy kicsit feljebb, mindig van egy taktika, egy megmozdulás, amit ha elég ügyesek és bátrak vagyunk meglépni, sokáig fog a közösségben élni a nevünk. A lentebbi példáknál is ez a helyzet. Íme az elmúlt egy év legszebb megmozdulásai, a PC Gamer összeállítása alapján.

Biztos sokan éreztünk már mély ürességet magunkban egy tökéletesen kivitelezett ultimate után, ami letarolt mindenkit, de semmit sem ért, mert Mercy előbújt a legváratlanabb helyről és felélesztette az egész csapatát.

Nos Reinhardt tanult az esetből és jól mérte fel a szituációt – hiába a jó Earth Shatter, ha Mercy nincs ott – ezért elment, megkereste és meg is lelte az ellenfél támogatójátékosát. Szépen kivitelezett játék, üdvözlet a Dicsőségcsarnokban!

PharaMetro

Phara és Mercy párosa jelenleg népszerű párosítás – a közösség szerint Phara az egyik legkönnyebb karakter – azonban szépet alkotni vele nem könnyű. Ez a játékos mégis egy egyedi és ravasz húzással írta be magát az OW első évének történelmébe.

Egy jól menedzselt üzemanyagtartállyal és nem kevés ambícióval a legváratlanabb helyről ontotta magából az aranyesőt az ellenfeleire.

Így védd meg a supportod

A supportok élete nem a legkönnyebb. Most inkább beszéljünk azokról a hősökről, akik tudják, hogyan kell őket megvédeni. Ez a Mercy az életét kockáztatva rohant be az össztűzbe, ahol egy végzetes pillanatban elaltatták. Aztán megjött egy démoni teremtmény, és bebizonyította, hogy még maga a gonosz is képes angyalokat menteni.

Itt repül a jómadár!

Kevés olyan személy van, aki képes jól kihasználni Junkrat képességeinek töltési idejét. Ennek oka, hogy a legtöbb szituációban értelmetlen, ezért a nagy többség nem tanulja be, hogyan is kell a kettős bombaugrást kivitelezni. Ez a Junkrat betanulta és meg is lepte vele az ellenfeleit.

Winston, baj van!

Ha bombát kell hatástalanítani, nem biztos, hogy egy szemüveges gorillára gondolnánk elsőre. Igazából, talán egy sima gorillára sem. Eme tevékenység jobban illik a Counter-Strike játékosok munkaköri leírásába, viszont Winston a dobozon kívül gondolkozik – kiugrik és megmenti a menthetőt.

http://www.pcgamer.com/best-overwatch-plays/

Nektek kivel volt emlékezetes pillanatotok?


Ajánlott cikk:

Overwatch tematikájú körökre osztott mód!

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek