A legnagyobb LoL Reworkok – Kata In Wonderland –

Mint minden játékban, a League of Legendsben is előfordul olyan, hogy egy karakter már nem elég erős, vagy éppen túl erős társaikhoz képest és ilyenkor muszáj átalakítani valamennyire. Vannak jól sikerült átalakítások és kevésbé jók is, de most beszéljünk azokról, ahol tényleg nagy mértékben átalakult maga a karakter, beleértve a játékstílusát és a képességeket is.

Soraka

soraka-gif

Mindannyiunk kedvenc szarvval rendelkező hölgye nem kevés változtatáson esett át az évek során. Legtöbb képességét módosították, ezért mostanra már csak támogatónak szokás vinni, pedig évekkel ezelőtt még a középső ösvényre is szívesen indultak vele a játékosok.

Itt láthatjuk, 2012-ben milyen képességekkel rendelkezett. A leglényegesebb különbség a mostani Sorakához képest a Q és az E képesség, és ezek azok, amiket sokan hiányolnak a játékból jelenleg is, illetve én is szívesen kipróbáltam volna őket, hiszen ilyenkor még nem játszottam. Az olvasott vélemények alapján azt szűrtem le, nagyon sokan preferálják inkább a rework előtti énjét, mint a mostanit. Mindenesetre Soraka most is egy nagyszerű és közkedvelt támogató karakter, így nem mondhatjuk azt, hogy olyan rosszul sikerült volna ez a változtatás.

Poppy

poppy-gif
A demaciai hős külseje és képességei is nagy mértékben át lettek alakítva a régikhez képest. Míg a régi Lollypoppy-tól biztos vagyok benne, hogy sokatok kapott rémálmokat, az új, nagyon édes, már-már animés beütésűre sikeredett. Persze a külső nem minden, képességei is fontos és hasznos változtatásokon mentek keresztül.

A régi végső képességét fontosnak tartom megemlíteni, ugyanis lényegesen eltért a jelenlegitől, csak rányomtad az enemy suppra és halhatatlan voltál pár másodpercig, mert a megcélzott játékoson kívül semelyik más ellenfél, se tornyok nem tudtak sebezni. Bár megoszlanak a vélemények ezzel a rework-kel kapcsolatban, a legtöbb ember az új Poppyt preferálja, külsőre mindenképp.

Fiora

fiora-gif

Fiora az egyike azoknak, akit kevés skillt igénylő, de emellett túl erős karakternek tartott a Riot, s ezért reworkra ítélte. A képességei mellett külsőleg is lényegesen megváltozott, amiből volt is botrány, illetve nagy mennyiségű meme is készült róla, ugyanis elsőre elég csúnyácskára sikeredett, de a hibáit szerencsére helyrehozták hamar.

Annyi biztos, hogy jóval több ügyességet igénylő hős született belőle, ami miatt sokan elpártoltak mellőle. Bevallom őszintén, én is nagyon szerettem a rework előtt, de utána már valahogy nem állt kézre, így azóta nem is igazán játszok vele. Ennek ellenére nagyon népszerű hős a mai napig, így nem gondolom, hogy rosszul cselekedett volna a Riot vele kapcsolatban.

Galio

galio-rework

Végül, de nem utolsósorban egy újabb sikeres rework-ről szeretnék beszélni, melynek köszönhetően egy ritkán használt karakterből igazi populáris hős lett.

Galio szintén külsőleg és képességeket illetően is teljesen átalakult, aminek köszönhetően visszatért a metába és nem csak troll pickként láthatjuk felbukkanni. Kapott egy nagyon hasznos új végső képességet is, mellyel egy csapattársához tudja teleportálni magát és segíteni őt a harcban. Külsője sokkal kifinomultabb színeket kapott, melynek köszönhetően nem lóg már ki a többi hős közül, így méltán mondhatjuk hogy ez egy nagyon sikeres rework volt.

Köszönöm szépen azoknak, akik végig olvasták, remélem sok újdonságot tudtatok meg, vagy nosztalgiáztatok egy jót, visszagondolva a régi időkre. A felsoroltakon kívül még nagyon sok rework történt és fog is még a játékban, véletlenszerűen soroltam fel olyanokat, amiket én érdemesnek találtam megjegyezni. Szerintetek melyik rework sikerült a legjobban?

Jövőhéten találkozunk 😉

Kata


Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek