League of… What?

Találkoztunk már nem egy próbálkozással, ahol megpróbálták a LoL sikereit a saját hasznukra fordítani az „ügyes” fejlesztők, de ekkora copy+paste dologba még nem futottunk.

A pénz nem rossz dolog, de óvatosan kell vele gazdálkodni, mert ha más szellemi tulajdonát próbáljuk meg lenyúlni, akkor nem hogy nem térül meg a befektetésünk, de még egy zsíros büntetést is bezsebelhetünk.

A LoL Champion Manager egy mobilos játék, melynek a fejlesztői nagyon örülhetnek, hogy a Tencent – a játékipar legbefolyásosabb szereplője jelenleg a világon – nem figyelt még fel rájuk. A hivatalos weboldalon feltüntetik, hogy a Riot-nak semmi köze a játékhoz, és a League of Legends a Riot tulajdona.

lolc
Na de a játékról is pár szót: ládákból nyithatsz hősöket, akiket különböző mérkőzéseken használhatsz fel, az általad preferált pozícióra. Természetesen Morde – és nem Mordekasier, csak Morde – nem lesz a legjobb dzsungelharcos, míg MYI ( Master Yi jelölése, igazán találó ) a dzsungelben fogja magát igazán jól érezni.

lolc2
Az összeállított csapatkompozíció után mindkét játékos bannol 3-3 hőst. Aztán beválasztják a legnagyobb értékűeket az adott ösvényre, és a játék valós időben szimulálja le a harcokat. Ha nyerünk, elkezdünk kimászni Bronzból, ha veszítünk, a pontjainknak is búcsút mondhatunk.

A játék délutáni időtöltésnek tökéletes a LoL rajongók számára, de nem ajánlatos pénzt költeni a programra, mert ki tudja mikor kezdődnek a jogi lépések a céggel szemben. Ráadásul a Google Play Áruházban a megjegyzések is le vannak tiltva.

http://www.lolchampionmanager.com/


Ajánlott cikk:

Troll minionok

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek