League of Statistics

League of Statistics

Sok játékos követi a LoL úgynevezett metájának alakulását. Időről időre kedvenc karaktereink apró, ám még is jelentős változásokon mennek keresztül. Ezek a módosítások mind hozzájárulnak az adott, éppen akkor populáris játékstílusba való beilleszkedésükhöz.

Félreértés viszont ne essék, a meta nem minden.

Ahogyan az az érdeklődők számára elérhető statisztikákból kiderül a legmagasabb győzelmi arányokkal rendelkező karakterek nagy része nagyon ritkán jelenik meg a professzionális meccsek alkalmával. Ezen jelenségnek egészen egyszerűen az az oka, hogy a mérkőzések legnagyobb számban nem a profik köreiben zajlik. Így a következő pár sor azok számára lesz kulcsfontosságú, akik egyéniben szeretnék fejleszteni tudásuk. Nem szabad elfelejtenünk ugyan is, hogy egy karakter magas győzelmi aránya nem a véletlen műve. Íme tehát a hónap top öt legeredményesebb karaktere.

Ha gyorsan szeretnéd mászni a ranglétrát, akkor mindenképpen ki kell próbálnod őket.

Graves – A Törvényen Kívüli

graves

Ha visszatekintünk a játék történetének egészére Graves valahogyan mindig is jelen volt a mérkőzések többségében. Nagyon felkarolt karakter, úgy az amatőr mint a professzionális színen. Támadásai kombinációjával másodpercek alatt hatalmas sebzést képes okozni. Éppen ezért félelmetes ellenfélnek bizonyul időről időre.

Udyr – A Lélekvándor

udyr

A játék egyik leggyorsabb karaktereként Udyr nagyon különleges és hasznos tagja lehet bármely csapatnak. A jó kezekben hatalmas és szinte lerázhatatlan tankká így minden ADC rémálmává válhat.

Amumu – A Szomorú Múmia

Amumu

Ugyan a profik világában kevés helyet kap az utóbbi időben, összességében még is a harmadik helyen végzett. Mindannyian éreztük már milyen halálos lehet a csapat egésze számára a jól időzített pólyadobás illetve a szomorú múmia átka kombinációja. Így azt hiszem senkinek sem okoz meglepetést Amumu magas győzelmi aránya.

Lux – A Fény Úrnője

Lux

Lux végső szikrája talán minden idők egyik legirritálóbb varázslata. Mindenki ismeri a jelenetet, amikor egy véres összecsapás végén a még életben maradt pár hős, a lehető legnagyobb nyugalommal indulna vissza bázisába. Ekkor szinte egy céllövész pontosságával hasít keresztül a képernyőn Lux búcsúajándéka, a már így is leharcolt ellenfelek életét megkeserítve.

Janna – A Vihar Haragja

Janna
Janna valamikor az egyik legjátszottabb mágusa volt a játéknak. Magas mobilitása és hasznos varázslatainak köszönhetően felküzdötte magát a listánk ötödik helyére. Ugyan a mérkőzések kicsiny számában vesz részt, hasznossága vitathatatlan.

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek