Kiszivárgott képeken az új tárgyak

Adathalászok vetették bele magukat a Playerunknown’s Battlegrounds fájljai közé, ahol igazán érdekes infókat találtak.

A játék 2-3 hónapja került ki a piacra korai-hozzáférés formájában, és rögtön hatalmas siker övezte. A streamerek egyik kedvenc játékává vált, és azonnal a csillagokba szökött a játék eladásainak száma. Legutóbb négy millióról hallottunk, és még csak fél év se telt el.

A fejlesztőknek az optimalizáláson kívül foglalkozniuk kell a folyamatos tartalomgyártással is – míg az egyik alapeleme a videojáték készítésnek, a másik megtartja a már meglévőeket és bevonzza az új játékosokat.

Az alábbi képeken láthatunk pár kozmetikumot, melyek hamarosan a játékba kerülhetnek, hogy még keményebb kinézettel irthassuk be magunkat a történelembe. ( Bocsánat, muszáj volt ezt a szóviccet elsütnöm. )

A hölgyek gazdagodnak majd egy szoknyával, de érkeznek Mad Max stílusú tüskés acéllemezek és egy teljes testpáncél – melyeknek a részeit külön-külön kell majd kinyitni.

Emellett egy táska-kinézet is kikerült, mely lehetséges, hogy az első „alaptárgyak” átváltoztatásának egyik hulláma lesz, azaz amint felvesszük a földről az eszközt, az olyanná válik, amilyenre mi beállítottuk. Ez a rendszer már régóta él a konkurens H1Z1: King of the Kill-ben.

Egy alma is a képek között található, ami lehetséges, hogy egy „booster” tárgyként szerepel majd az energiaital és a fájdalomcsillapítók mellett.

pub-apple

Ti szeretnétek több tárgyat látni még a játékban?


Ajánlott cikk:

RimWorld teszt – Élet a peremvidéken

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek