Kaplan is büntet

A boost-szerviz egy igazán kényes problémája az e-sport játékoknak. Aminek van kompetitív része, ott egészen biztos, hogy megjelennek azok, akik pénzért kínálnak jobb eredményeket a játékban. Kaplan erről nyilatkozott.

Korábban írtunk róla, hogy Dél-Korea rendszerszinten menne neki azoknak, akik illegális tevékenységet folytatnak a videojátékokban. Ez vonatkozik minden e-sport és MMO-ra, viszont úgy néz ki Jeff Kaplan szeretné a kezébe venni az ügyet.

mcree-sheriff
A fórumon azt nyilatkozta: Bármilyen formában befolyásolni az MMR-ed ( boostolást igénybe venni, vagy eldobni a mérkőzéseket ) nem szép dolog.

Kaplan állítása szerint megsűrűsödtek azok az esetek, amikor a játékosok vagy boostolást vesznek igénybe, vagy direkt rontják el mások játékát, hogy kisebb ligába essenek – ezt valószínű azért teszik, hogy aztán a megfelelő SR-en, tudjanak boostolni újra, pénzért.

Mindenki figyelmét felhívta arra, hogy az ilyen magatartás büntetendő. Bárki ilyesmit tapasztal, a legjobb, ha jelenti a Blizzard részére, hogy ők azonnal kivizsgálhassák.

A konzoljátékosoknak sem kell félni, a report funkció készül az összes többi platformra is. Feltehetőleg további lépésekre is számíthatunk az ügyben, amely megpróbálja jobban szűrni a boostolást. Ti sokszor találkoztatok mostanában boost gyanús játékossal?


Ajánlott cikk:

McCree erősítés, Bug javítás, Summer Games…

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Mennyi pénzt öltél bele a League of Legends-be? - https://t.co/pwKQ1GSgLW https://t.co/KWLKJeS1Qt
Újabb Csillagőrzők a láthatáron! - https://t.co/tJGIAYqkId https://t.co/i9D7TqkBls
Tanulj ingyen a világ egyik legjobb Soraka játékosától - https://t.co/1MFDVp2ff0 https://t.co/LoothB2j7o

Flickr képek