Jönnek az új ládák, az egyiket csak kulcs nyitja

Úgy néz ki, hogy a Bluehole is áttér a CS:GO által már jól ismert rendszerre, ahol egy ládát csak kulcs nyit – a közösség nem a legboldogabb.

A fejlesztői napló friss és ropogós, alig egy órája jött ki – mi pedig egyből belevetettük magunkat, hogy bemutassuk, mire várhatnak a túlélők a jövőben! A 18. héten jött jó pár bugfix, amik többnyire a nézői módot, és a lootolást érintették – mostantól nincsenek beragadó animációk, furcsán rángatózó kamerák és egyéb, kellemetlen élmények.

Augusztus 3-án jönni fog jó pár újdonság, most róluk lesz szó igazán.

Az első-személyes nézetben játszódó szerverek elérhetővé válnak az EU és NA szerverekre, solo vagy duo módba. E mellé egy Field of View beállítás is érkezik az FPS módhoz, valamint egy vadonatúj puska!

És akkor a ládákról – három láda érkezik, melyekből kettő a Survivor és a Wanderer crate a játék alapjául szolgáló film, a Battle Royale tematikájú kinézeteket tartogat, míg a harmadik a Gamescom láda több és sokkal különbözőbb ládákat fog tartogatni.


Míg az első két ládát ingyen nyithatjuk ki, a Gamescom ládáért 2.50 dolláros kulcsot kell majd váltanunk – ez a pénz elméletileg a rendezvényeket és a jótékonysági célokat fogja szolgálni. A közösség nem fogadta az utóbbi hírt a legjobban, hiszen a játék harminc euróba kerül most, és e mellé még pénzt kérnek, hogy ládákat nyithassunk kinézetekért.

Mindenki maga döntheti el, hogyan érez az eset iránt, mindenesetre érdekes húzás ez a Bluehole-tól.

http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1438189263188767278


Ajánlott cikk:

PUBG – hamarosan teljesen egyedivé tehetjük karakterünket

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek