Jhin után itt az újabb zenei alkotás

Kozák Szabolcs nemrégiben közzétette egy zenei alkotását a LoL közösségi oldalakon, és elnyerte a tetszését az alapvetően kritikus comunnity-nek. Szabolcs, kedvenc karakterének szövegeit rakta egy saját zenei alapra, így született meg az első alkotása, ami Jhin mondatait dolgozta fel.


World of Jhin

A sok pozitív visszajelzés, ami a hazai és külföldi közösségtől egyaránt érkezett, arra biztatta őt, hogy egy újabb karakterrel is elkészítse alkotását, így van szerencsénk most bemutatni következő művét, Kindred társaságában:

Kindred

Mikor jött az ötlet, hogy a kedvenc játékodat vegyítsed egy másik hobbiddal, ami a zenekészítés?

-Igazából, a Jhin című zeném alapja már előbb megvolt, mint ahogy elkezdtem volna játszani (kb. tavaly augusztus óta játszok). Aztán kezembe került a Jhin, és valahogy a szinkron meg a zene annyira össze passzolt, hogy arra gondoltam, összerakom a kettőt.

Meglepődtél a pozitív fogadtatáson a Jhin-feldolgozásod megosztása után?

-Nagyon meglepődtem, és nagyon örültem neki. Sajnos a csoportban nagyon sokan kapnak negatív fogadtatást és én is arra számítottam, de nagyon jól esett amikor megláttam, hogy ez ennyire tetszik mindenkinek.

Jhin és Kindred után van már következő kiszemelted? Tervben van előbb-utóbb mindegyikre elkészíteni egy saját dalt?

-Jinx-el próbálkozok, talán a legkedveltebb karakterem a játékban, muszáj lenne rá összehoznom valamit. Ha valamelyik karakterre lesz zene ötletem, azt mindenképpen megcsinálom, de nem tartom valószínűleg, hogy minden karakterre egy külön zenét készítsek.

Mi a legfontosabb amire odafigyelsz, mikor nekilátsz egy szám elkészítésének?

-Próbáljak valami egyedit alkotni, de ez ma már lehetetlen.

Egyelőre csak az angol szinkront használod alapnak. Lesz magyar verzió is?

-Nem hiszem, hogy fogok magyar szinkront használni. Valószínűleg aki utálja a magyar szinkront, annak nem fog tetszeni. Továbbá az angol az mindenkinek szól.

Van hosszabb távú terved a játékkal vagy a zenekészítéssel?

-Mind a kettővel. A játékban a mostani Season-ben szeretnék legalább diamondig eljutni, de inkább master, bár sajnos ez most ADC-ként kezd egy kicsit lehetetlenné válni. Zenével meg már foglalkozok, jelenleg Ghost Producer vagyok, ez annyit jelent, hogy DJ-knek készítek zenei alapokat. Hiszen a DJ-k 90% nem tud zenét írni, de azért egy saját szám mindenkinek jól jön. Majd elkészítem neki a zenét közös megbeszélés alapján, természetesen pénzért, ő meg eladja, mintha a saját zenéje lenne. A célom a nagyobb követő tábor jelenleg. Remélem mind a kettő tervem összejön, és mindenkinek azt kívánom, érje el a játékban a céljait 🙂

Köszönjük az interjút, és gratulálunk a következő alkotásodhoz is!

Szabolcs műveit itt követhetitek: https://soundcloud.com/szabyofficial


Ajánlott cikk:

A League of Legends hőseinek eredete 5.

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek