Januári filmajánló

Jó pár filmművészeti csemege ígérkezik az év első hónapjára, ami lázba hozhatja a kocka szíveket is, úgyhogy ajánlunk párat, amik remélhetőleg megérnek majd egy megtekintést. Vágjunk is bele…

A kaptár 6 – Az utolsó fejezet (16)

Alice visszatér oda, ahonnan elindult a T-vírus pusztítása, hogy véget vessen az élőholtak ámokfutásának mielőtt az emberiség utolsó túlélői is odavesznek. A történet ott fog végre-valahára befejeződni ahol elkezdődött, az Umbrella főhadiszállásán, Racoon city romjai között.

Kategória: Akció, Sci-fi

Magyar bemutató: Január 26.
Amerikai bemutató: január 27.

xXx – Újra akcióban (16)

Vin Diesel visszatér Xander Cage szerepében még őrültebb, még lehetetlenebbnek tűnő akció jelenetekkel ragasszon bele a moziszékbe.

Kategória: Akció

Magyar bemutató: január 19.
Amerikai bemutató: január 20.

A nagy fal (12)

A történet szerint a nagy fal a nomádokon kívül más ellen is épült. Egy ősi és kegyetlen, szörnyekből álló hadsereg ellen aminek egy célja van, felfalni minden élőt a fal túloldalán.

Kategória: Fantasy

Magyar bemutató: január 5.

Trainspotting 2 (16)

Renton 20 év után visszatér a szülővárosába Amszterdamból, de élete még mindig egy káosz. A távol töltött évek alatt nem érezte magát otthon, ígéretes kapcsolata kudarcba fulladt és függőségét a futásra cserélte le. Mikor hazatér újra összeáll a banda, hogy együtt rázzák helyre az életük vagy süllyedjenek még mélyebbre, majd kiderül.

Kategória: Dráma

Magyar bemutató: január 
Angol bemutató: január 27.

A számolás joga (12)

Az ötvenes-hatvanas évek az USA-Szovjet űrverseny jegyében teltek, amiben az oroszok jócskán előrébb haladtak. Amerika a lehető legtöbb támogatást megadta a NASA-nak, hogy ők is embert juttassanak az űrbe, de a biztonságos repüléshez szükséges számításokat a mérnökeik nem tudták meghatározni. A megoldás kidolgozásával előállt három NASA alkalmazott, de az akkori társadalmi nézetek miatt ügyet sem vetettek rájuk. Nemhogy nők voltak, hanem még feketék is.

Kategória: Történelmi dráma

Magyar bemutató: Január 
Amerikai bemutató: Január 23.

Az éjszaka Törvénye (16)

A maffia mindenhol ott van, és a pénz miatt szinte bárki közéjük áll. Joe Coughlin is belekeveredik a gengszterességbe, pedig ő egy rendőrkapitány fia. Ám elkövet egy nagy hibát, ami miatt el kezd rá vadászni a maffia.

Kategória: Krimi, Dráma

Magyar bemutató: Január 
Amerikai bemutató: Január 13.

Csiga


Ajánlott cikk:

Januári videojáték megjelenések

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek