Ingyen ölelés és drága kávé – MondoCon

,,Már megint mi ez a sok bolond?” Hangzott el a kérdés egy idős hölgytől, a MondoCon helyszínéhez közel lévő megállóban.

Első alkalommal vettünk részt a MondoCon-on, aminek idei őrülete ma vette kezdetét. A Hungexpo egyik oldalsó bejáratánál parkoltunk le, mert ott biztos ingyenes (nem az). Pontosan nem tudtuk az utat és azt, hogy merre is kezdjük a kalandozásunkat, de előttünk nem sokkal, határozottan haladt egy úton Vader nagyúr, így hát gondoltuk ha őt követjük, bízva a sötét erőben, nem lehet problémánk.

Ami elsőre szembetűnő volt (de tényleg ez…nem a cosplayek) az a rengeteg Free Hug tábla, amivel jöttek-mentek az emberek. Általában, ha két ilyen felirattal rendelkező találkozott, abból ölelkezés lett, és mentek is tovább ki-ki a maga útján. Aztán akármerre mentünk, mindenhol Anime, League of Legends és igazából mindenféle irányzatból lehetett cosplay-eket látni. A nagyon profi kivitelezésektől elkezdve az otthon fabrikált kézzel festett, celluxozott daraboktól, és mindegyiknek meg volt a maga szépsége. Továbbá szemtanúi voltunk sok érdekes karakter ölelkezésének, illetve több Superman is jelen volt, mint amire ekkora területen feltétlen szükség lehet.

free_hug

Természetesen a legtöbb cég és játék is felsorakozott, rengeteg programmal és ajándékkal egybekötve. A számítógépes játékok mellett sok helyet kaptak a társas, kártyás és nagyon látványos board-game-k is.

A rendezvényen egy LoL verseny döntőjét is megnéztük, ahol a Wonder Stag e-Sport csapata győzedelmeskedett sok néző előtt, szép nyereményért.

Egyetlen negatívum az egy drágára sikeredett kávé története, de ez ne legyen akadály… Aki csak teheti, mindenképpen látogasson el a rendezvényre, reméljük kicsit jobb idő lesz holnap!

Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek, hogy részt vehettünk. Lejjebb minden fontos infót megtaláltok, ami érdekes lehet, de most már beszéljenek helyettünk a képek!


MondoCon facebook: https://www.facebook.com/mondomagazin/Ajánlott cikk:

League of Locsolóvers

 

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek