Huni-t nem támogatta az édesanyja

Huni-t nem támogatta az édesanyja

Senkiből sem lesz profi pár nap alatt.

Ugyan mindannyian tisztában vagyunk vele, mégis addig, amíg nem halljuk kedvenc játékosaink szájából, hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla.

Tökéletes példa erre Seung-hoon “Huni” Heo története is aki, mint az édesanyjával készült interjúból kiderült, igencsak megküzdött az otthoniakkal a League of Legends-ben elért sikertörténete beteljesítése előtt.

-Már gyerekkora óta nagy rajongója a számítógépes játékoknak-árulta el édesanyja.

Azt sem rejtegette a sztárjátékos hozzátartozója, hogy bizony nem egyszer képezte ez viták alapját kettejük közt. Huni szabadideje legnagyobb részét ugyanis leginkább a monitor fénye előtt töltötte. Kiderült az is, hogy Huni nem csak az idézők szurdokában, de az iskola padjai közt is kifejezetten jól teljesített. Nem csoda hát, ha szülője más pályát szánt a tehetségnek.

Mindez viszont a múlté mostanra. Huni ma az Immortals játékosa, és nap mint nap fergeteges jelenetekkel lepi meg csapatát és rajongói táborát. Anyja már sajnálja, hogy nem támogatta őt a kezdetektől, de elmondása szerint, igyekszik mindezért most pótolni és a végsőkig segíteni őt. Amennyiben lehetősége nyílik rá, élőben szurkolja végig fia valamennyi megmérettetését és bátorítja őt az első sorokból.

Ajánlott videó:

Lee Sin montázs – Rush

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek