Hőskinézet is jár a magas Honor-szintért

A Riot nem húzza tovább a kíváncsiskodók idegeit – bemutatja, hogy milyen további jutalmakra számíthatnak azok a játékosok, akik érdemesek egy-egy kitüntetésre a közösségtől.

A 7.12-ben bemutatkozó, frissített Honor rendszerről már beszámoltunk részletesebben korábban. Kiderült, hogy az új funkcióval teljes egészében megváltozik a kulcsdobás esélye, és a magas szintű játékosok nagyobb arányban részesednek a virtuális jutalmakból. A helyzet azonban tovább fokozódik, ugyanis a Riot bejelentette, hogy két exkluzív hőskinézet is visszatér, melyet a legbecsületesebb játékosok kapnak meg.

Ezeket a hőskinézeteket korábban a Barátmeghívás funkciójával lehetett megszerezni, ami nem volt a legkönnyebb – most már elég lesz jól teljesíteni a mérkőzésen, elérni az 5-ös Honor szintet és azt fenntartani.

Azok, akik legalább 3-as Honor szintet érnek el, részesülnek honor kapszulákban, melyekből kieshetnek a fentebb látható hőskinézetek, valamint hőstöredékek és kulcstöredékek. Így, a kulcstöredékek mellett már ezeket a ritka hőskinézeteket is meg lehet szerezni – és ki tudja mivel áll még elő a Riot?

Ti örültök az új rendszernek?


Ajánlott cikk:

Jövevények

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Herathstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Miért pazaroljuk az időnket LoL-ra? -Kata in Wonderland- - https://t.co/Zz7cAHve4A https://t.co/7SPZOW3cpL
Újabb utalás Doomfist-ra a Blizzard-tól - https://t.co/PqHRu2jwo0 https://t.co/rhmU07NnKd
Nem csak a hősök frissülnek, ismét sok tárgy kap majd átalakítást - https://t.co/IEpBjG4tMD https://t.co/KymlgjXNvE

Flickr képek