Három MOBA ha nem jön be a LoL és a DOTA2

Habár az elmúlt pár évben kifejezetten nagy teret hódított magának a LoL vagy a DOTA2, nem felejthetjük el, hogy a piac rengeteg alternatívát kínál az érdeklődőknek. Cikkünkben összegyűjtöttük három alternatív megoldást azok számára, akik elégedetlenek a fennemlített két játékkal.

Heroes of Newerth

Volt idő, amikor a HoN a DOTA legnagyobb konkurensének számított. Mostanra népszerűsége ugyan csökkent, mégis kifejezetten kellemes játékélményt biztosít. A játék a klasszikus, megszokott MOBA elemeket tartalmazza, annyi kivétellel, hogy mindezt új környezetbe helyezi. Ha nem szeretnél túlzottan eltávolodni a klasszikus MOBA alapjaitól, akkor ez a te játékod.

Heroes of the Storm

Heroes_of_the_StormNem is lehetne teljes a lista a Blizzard nemrégiben kiadott új játéka nélkül. Miért is olyan jó?

Minden Blizzard rajongó örömére, kedvenc karaktereink csapnak össze újra és újra.

Ha valaha is elábrándoztál azon, hogy ki lenne erősebb egy összecsapásban Arthas vagy Diablo, akkor itt az alkalom, hogy te magad próbáld ki.

A másik különlegessége a játéknak, hogy míg a legtöbb MOBA az ellenség legyilkolására építi a játékmenetet, itt a kisküldetések vezetik győzelemre a csapatokat.

Smite

Ahogyan azt már korábbi cikkünkben is kifejtettük, a Smite egy egészen újfajta megközelítést biztosít a játékosok számára. A szokatlan nézőpont és irányítás szinte elfeledteti a játékossal, hogy a játék, amit éppen játszanak valójában egy MOBA.

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek