Hakuouki – Ajánló

A történet a XIX. századi Japánban játszódik a Bakumatsuban, azaz a sógunátus utolsó éveiben. A főhősnő, Yukimura Chizuru útra kel Edo-beli otthonából, hogy felkeresse nyugati orvoslással foglalkozó édesapját, aki a munkája végett Kiotóba ment, de egy ideje megszakadt vele a kapcsolata.

A városba érkezvén összetűzésbe kerül két roushival (gazdátlan szamurájjal) és menekülni kényszerül. Szemtanúja lesz, amint a Shinsengumi emberei megölik őket, majd ezekkel az emberekkel végeznek az alakulat más tagjai.

A Shinsenguminak el kell döntenie, mit kezd a lánnyal…valamint meg kell találni az apját is. Az anime történetéből kiderül, hogy ki is az apja, milyen okból tűnt el és hogy min dolgozott. A történetbe belép a miszitkus vonal is… ami még izgalmasabbá teszi az egész történetet.

A mű 3 évados. Az első kettő Chizuru és a Shinsengumi köré épül, a 3. évad meg azelőtt játszódik, hogy Chizuru a Shinsengumihoz “érkezett” volna. Valamint van egy 6 részes OVA-ja is. Nekem a 3. évad annyira nem tetszett, de a 1-2. évad nagyon jó és az Ova is.

1. évad: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.4484
2. évad: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.4484
3. évad: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.4471
OVA: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.5012

Castra


Ajánlott cikk:

CHIHAYAFURU – Ajánló

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Mit ajándékozzunk egy LoL játékosnak? - Kata In Wonderland - - https://t.co/7AgUOKW2ks https://t.co/cVPYotBFbk
Egy teljesen felesleges interjú, promóciós céllal - NoLife - https://t.co/OjkLo1ySAH https://t.co/GWKagJ8Rrv

Flickr képek