Felső ösvényes karakterek gyengítése és erősítése

Már előre sejthető, hogy a meta melyik irányba fog elmozdulni a 7.13-as patch során – bár még a 7.12-re is várni kell egy keveset. Most megtudthattuk, hogy többek között melyik hősök számíthatnak gyengítésre vagy erősítésre.

Először is, mint kiderült – bár ez valószínű keveseknek tűnt fel – de a farmszámláló változtatása, miszerint most már a lehelyezhető minionok ( Yorick ghoul-jai, Heimer tornyai stb. ) nem számítanak bele a farmok összpontszámába. Ezt a változtatást a 7.12-ben élesítik, ugyanis pár probléma akadt a rendszerben, és azt újra kellett írni.

Továbbá úgy néz ki, hogy körvonalazódik melyik ösvényre fog a 7.13-as frissítés koncentrálni, erősítés és gyengítés szempontjából.

fiora
Kennen, Fiora és Galio szerepel jelenleg azok között, akikre lesújthat a nerfkalapács. Három olyan karakterről van szó, mely nagy szerepet vállalt az elmúlt időszakban a felső ösvényen – mind profi, mind félprofi bajnokságokon. Talán Galio lehet a kakukktojás, ő általában komfortválasztás inkább, mint a meta erősebb hőse.

Cho’Gath, Poppy, Gnar, Trundle és Maokai pedig erősödni fog – így már egészen biztos, hogy a 7.13-as patch a felső ösvényre koncentrál. Bár a Szezonközi Frissítés után Maokai eltévedt, és egészen véletlen egy teljes patch-ig az alsó ösvény egyik legerősebb támogatójává vált, valószínű, hogy a Riot a célzott erősítéssel inkább a felső ösvényes játékát kívánja majd élvezetesebbé tenni.

Pillar-of-Ice-Trundle-gif
Gnar, Poppy, Cho és Trundle pedig már régóta érdemel egy kis szeretet, hiszen bár jó kezekben jelenleg is nagyon hasznosak, hiányzott belőlük az a bónusz, amivel a Riot most megajándékozhatja őket.

Melyik buffnak/nerfnek örültök a legjobban és a legkevésbé?


Ajánlott cikk:

Melyik mesterséget mentsük meg?

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Herathstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Bemutatkozik az új hős: Kayn - https://t.co/0yxOfM04pX https://t.co/UfGfOMNJUN
Miért pazaroljuk az időnket LoL-ra? -Kata in Wonderland- - https://t.co/Zz7cAHve4A https://t.co/7SPZOW3cpL
Újabb utalás Doomfist-ra a Blizzard-tól - https://t.co/PqHRu2jwo0 https://t.co/rhmU07NnKd

Flickr képek