Össznépi Rettegés – Félelmetesen sok ajándék!

Megpróbáljuk egy bejegyzésbe sűríteni mind azt, ami vár rátok Halloween éjszakáján! Szerencsére nincs könnyű dolgunk, hiszen nagyon sok nyereménnyel és ajándékkal készültünk nektek, és természetesen sok programmal is!

A Geek Halloween-t több összetevő alkotja majd 31-én, a BarCraft 1 esport bárban. Most szeretnénk bemutatni a programokat és a társszervezőket, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál magának kedvére való programot.


CreepyShake asztal

creepy-shake

A horrorisztikus hangulatról a CreepyShake fog gondoskodni, és két kvízjátékkal is készülnek az eseményre. Aki kicsit is jártas a horror filmek világában, biztosan sikerrel veheti majd az akadályokat a nekik szóló kvízjátékon. De az igazán profikat is megméretteti a csapat, akik nem rettennek el semmilyen horror-kérdéstől majd!

A két kvíz legjobbjai között gazdára talál majd 50 ezer forint értékű élménykártya, a Horrorlegendák jóvoltából! És sokan részesei lehettek majd az élő társasjátéknak!

Hogy mi is az pontosan?

horror-legendak

Az élő társasjáték egy interaktív csapatépítési és szórakozási forma, melyben a játékosoknak együtt kell logikai feladatokat megoldaniuk a közös cél elérése érdekében, miközben egy részletgazdag történet szereplőivé válnak. A játékosok logikájukon kívül az alkalmazkodóképességüket, konfliktuskezelést és az idővel való gazdálkodást teszik próbára.

További infó: https://www.facebook.com/Horrorlegendak/

Valamint:

Az alapszintű horrorműveltségre irányuló (Damien becenevű) kvíz esetében az első helyezett egy eredeti Halloween DVD-t, a második egy Fear the Walking Dead-pólót nyerhet, a harmadik pedig egy eredeti mozis horrorposztert választhat. A fanatikus rajongóknak való (Randy becenevű) kvíz esetében az első helyezett Stephen King: A búra alatt köteteit, a második egy 3 darabból álló DVD-gyűjteményt (Wolf Creek – Haláltúra, Burrowers – A felszín alatt, Cry Wolf – Kiálts farkast!) nyerhet, a harmadik pedig szintén plakátok közül választhat.

A játékban való részvételnek pontos idejét és módját megtaláljátok a CreepyShake cikkében: http://www.creepyshake.com/2016/10/16/unnepeljuk-egyutt-a-halloweent


Magyar Animések asztal

magyar-animesek

A Magyar Animések Facebook oldal készítői is egy kvízjátékkal egybekötött tombolával várnak majd titeket! És lévén, hogy ez egy Anime közösségtalálkozó is lesz, biztosan jó lehetőség lesz arra, hogy találkozzak olyasvalakivel, aki nem beszél le Naruto maradék 10 évadjáról… 😀

anime

A kvíz fődíja egy Halloween Anime festmény lesz! A további értékes ajándékokat pedig a Geekstore és az Amai Teaház biztosítja:

14874861_1318789984837818_1139620608_n


League of Legends

skins-teemo

1v1 Teemo bajnokság! Hogy miért pont ő, szerintünk nem is kell ragozni. A verseny győztese gazdagodik majd a Kisördög Teemo kinézettel a Riot jóvoltából, valamint további tárgyi nyeremények is várhatóak!

És ha már Teemo…

Egy rémisztően jó festmény is gazdára talál majd az éjszaka folyamán 😉

teemo

A versenyre való nevezés részleteit az eseményünk Facebook oldalán találhatjátok. Valamint, ha elég bátrak a srácok, akkor lesz lehetősége mindenkinek Zimerion-t és a NoLife tagjait is ,,el teemo-zni” 😉


Jelmezverseny

14717117_1630982007200840_9074148500729512030_n

Nos igen, természetesen elmaradhatatlan. Várjuk a cosplayereket és az alkalmi zombikat is 😉 A Halloween jelmezverseny zsűrijéről itt találtok egy leírást:
http://geex.hu/igy-utod-el-az-idot-oktober-31-en/

A jelmezverseny további részleteit és nyereményeit az esemény oldalán találhatjátok majd!


További nyeremények és programok

A BarCraft emeletén öt pc található, amiből négyen a LoL verseny fog zajlani, a megmaradt egy gépen pedig a várakozók vagy a bátrak játszhatnak majd egy ,,retro” horror játékkal:

five_nights_at_freddy_s_1_wallpaper___by_pedrophhd-d9zenky

Valamint aktív programként, a túlélés érdekében, fixen lehet majd menekülni a NoLife elől, hiszen kamerával és mikrofonnal is zaklatják majd a nyugalmas rendezvényünket!

A Barcraft készül nekünk egy ijesztő koktéllal is, ami elérhető lesz alkoholmentes változatban is. Aki bevállal egy ,,szemet” ebből, egy tombolával gazdagodhat az undor mellett 😉

koktel-szem

A tombola nyereményei között, egy 4 személyre szóló 1 órás Lézerharc belépő a laserforce.hu felajánlásával, valamint a Digiprime jóvoltából egy Gamer egér is sorsolásra kerül majd. Ez csak pár nyeremény, a sok közül. Tévedtem a cikk elején, amikor azt hittem, fel fogom tudni soroltatni az összeset 🙂

Reméljük sokan eljöttök majd beöltözve, két nap múlva találkozunk!

Minden további részlet az esemény Facebook oldalán található majd:

https://www.facebook.com/events/1205310882822907/

A belépés díjtalan!

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek