Februári Filmbemutatók

Február is tartogat érdekességeket, ami a mozifilmek világát illeti. Összegyűjtöttünk kilenc várható filmet kedvcsinálónak, rövid leírással és előzetes videóval.

Lego Batman 3D (6)

Magyar bemutató: 9.
Nemzetközi bemutató: 10.

Az ember azt gondolná, hogy ha már lego, akkor gyerekeknek való, de mi már a bemutatón is óriásit virultunk 😀 és a Warner Brothers mindig is híres volt arról, hogy az animációs filmjei tele vannak felnőtteknek szánt, rejtett poénokkal, így garantálva, hogy minden korosztály jól szórakozzon.

Szólít a szörny

Magyar bemutató: feb. 16.
Nemzetközi bemutató: 2016. okt. 14.

Connor rákos édesanyjával éli mindennapjait, többségében a rettegés és a félelem tölti ki mind a 24 óráját. Ébren is így van ez, ha pedig elalszik szörnyű rémálmok gyötrik. Egy nap azonban találkozik egy szörnnyel, aki három történetet mesél el hősünknek. A negyediket pedig magától Connortól várja, akinek ki kell mondania az igazságot, ki kell mernie mondani, hogy legyen vége a szenvedésnek, az elhallgatásnak, a félig kimondott mondatoknak.

Apavadászat (12)

Magyar bemutató: ??
Nemzetközi bemutató: ??

Egy nem mindennapi lúzer, testvérpár útnak indul egy veszélyesen elmebeteg utazós komédiában, hogy megtalálják valódi édesapjukat akinek még csak a nevét sem tudják és végigkérdezzenek minden egyes férfit, aki annak idején megkuffantotta a még fiatalon igencsak dögösnek számító édesanyjukat.

Tulipánláz (12)

Magyar bemutató: 23.
Nemzetközi bemutató: 24.

A történet a 17. századi Hollandiában játszódik, amikor a kereskedők belefogtak a mára nemzeti jelképpé vált tulipán termesztésébe. Cornelis Sandvoorth is ilyen kereskedelembe kezd miközben, feleségül veszi a gyönyörű és fiatal Sophia-t. A ház ura felkér egy festőt, hogy készítse el a portréjukat. A művész viszont azonnal beleszeret a lányba és felkavarja a friss házasok életét.

Pofoncsata (12)

Magyar bemutató: 16.
Nemzetközi bemutató: 17.

Campbell tanár úr egy kis túlbuzgó tanerő, aki megpróbálja az előírt szabályokat betartani. Kollégája pedig a keményebb módszerekben hisz, mivel a mai kölkökre úgyis ráfér egy kis nevelés. Az egyik alkalommal felelősségre is vonták, ráadásul Campbellnek köszönhetően, ezért egy délutáni bunyóra hívta ki a kollégát az iskola udvarra.

Kör 3 – Körök (16)

Magyar bemutató: 3.
Nemzetközi bemutató: 2.

Samara már nagy lány, tudja, hogy létezik már jobb módszer is a gyilkos kis filmecskéje terjesztésére, mint a kazetta másolgatás. Célba veszi hát a világhálót, hogy minél több embert segítsen át a túlvilágra 7 nap alatt…

Arany (16)

Magyar bemutató: feb. 16.
Nemzetközi bemutató: 2016. dec. 25.

A 90-es években Indonéziában arany után kutattak, de a bányászcégek nem találtak lelőhelyeket. Egyszer azonban egy nem oly sikeres üzletember egy geológustársával mégis találnak aranyat, ami azon nyomban minden megváltoztat.

Az egészség ellenszere (16)

Magyar bemutató: 16.
Nemzetközi bemutató: 17.

A főhősünket egy svájci szanatóriumba küldik, hogy elhozzon egy embert, de amint megérkezik rájön, hogy valami nem stimmel…

John Wick 2. felvonás (16)

Magyar bemutató: ??
Nemzetközi bemutató: 10.

A John Wick első felvonásában úgy tűnhetett, hogy az egykori bérgyilkos talán végleg búcsút int útjának. Az utolsó utáni melóval bosszút állt és örökre hátat fordít a szakmának. A bérgyilkos meló azonban nem ilyen. A profi bérgyilkos kalandja tovább folytatódik egy még akció dúsabb és még több durvaságot és harci jelenetet ígérő filmben.


Ajánlott cikk:

Februári játékmegjelenések

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek