Eszement League of Legends videós mémek

Ha valami népszerű, akkor egészen biztosak lehetünk benne, hogy a mémgyárosok figyelmét is felkelti – a nagy tömegből pedig szépen lassan előbújnak azok, akiknek igazán sok idejük van.

Több százezer, talán millió megtekintett mém után azt gondolja az ember, hogy mindent látott – majd ekkor, az internet legsötétebb bugyraiból előbújik egy olyan alkotás, mely még mindig tud vicces lenni, úgy is, hogy egy agyonhasznált alapanyaghoz nyúl hozzá.

Nagy valószínűséggel mind ismerjük a hatalmas és rémisztő zöld Ogre történetét. Shrek is love, Shrek is life. Így az sem kizárt, hogy a főcímdalnak írt „All Star” dallama sem ismeretlen, amit a Smash Mouth szabadított a világra annak idején. Ki gondolta volna, hogy ha egymás után hatvanezerszer lejátsszuk, akkor mém lesz belőle? Mondjuk, mindenki…

Erre a videóra még mindig keressük a magyarázatot és az okokat: amennyi idő lehetett ezt elkészíteni, már akár platina tetején is lehetne az elkövető…

Van ennél sokkal brutálisabb, és betegebb is – a Lazy Town világhírűvé vált száma, a „We are number one” millió és egy különféle alkotó fantáziáját indította be. Volt itt Overwatch, jó kis remix, és egy olyan verzió, ahol a mémet, sok másik mém hangjával játszottak le.

Van két verziónk is – az egyikben Nunu Bot dünnyögi el a dallamokat:

A másikban pedig Jhin-t nem érdekli, hogy első lesz-e vagy sem, hiszen számára van egy sokkal fontosabb szám: a négyes.

Most már csak azt a lovagot várjuk, aki a két verziót összekeveri. De komolyan, csináljátok meg.

És végezetül, de nem utolsó sorban, az egyik legkedveltebb verziója a League mémeknek… Nem szeretnék spoilerezni, bár nem mai alkotás – lassan három éves, te szent ég – még mindig az egyik legjobb darabja, a LoL-os mémiparnak. Sőt, a benne szereplő apróságoknak még ma is van lételeme, így mondhatni, nincs rajta lejárati dátum.

Élvezzétek:

Linkeljétek be hozzászólásba a kedvenc LoL-os mémetek!


Ajánlott cikk:

Cho’Gath és Singed túl lenne buffolva?

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek