Ennyit költöttél LoL-ra!

Legutóbb azt néztük meg, mennyi időt fektettünk kedvenc játékunkba. Azonban kevesen tudják, hogy az elköltött pénzt is lehet csekkolni egy hivatalos Riot oldalon. Sokan fektetnek a játékba pénzt is, javarészt kinézetekre, de a türelmetlenebbek a legtöbb hőst is RP-ből vásárolják.

riot-gif

Én úgy vallom, mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné. Inkább kinézeteket vásároljunk, mint alkoholt! Hiszen ez a játék, ha hobbiként állunk hozzá, megérdemli, hogy feldobjuk egy-két hősünk kinézetét. De az is biztos, hogy túlzásokba sem jó esni. Szóval mindenki törekedjen arra, hogy csak annyit tegyen a játékba, amit kényelmesen megengedhet magának.

Engem ugyan lesokkolt az adat, ami kijött. Innentől kezdve sosem panaszkodok pénzhiányra 🙂 Érdekel, lesz-e olyan bátor olvasónk, aki felvállalja a nagyobb mennyiségeket is. Jöhetnek kommentben a képek, és a büszke ,,keveset költők” dicsekvése is 😉

Itt tudjátok csekkolni: privacy.riotgames.com

(update: a biztonság kedvéért, csak az elköltött összeg részét mutassátok a közösségi oldalakon kommentben! Habár nem látszik a teljes e-mail cím, csak az első és utolsó betűje, azért jobb az óvatosság!)

Valamint, aki lemaradt volna, esetleg megnézné újra, itt ellenőrizheti mennyi időt játszott már a játékkal: http://geex.hu/mennyi-idot-pazaroltal-el-lol-ra/

NMC


Ajánlott cikk:

Januári videojáték megjelenések

 

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.



Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek