Elkezdődött az Ellenfelek – esemény

A Riot rendszerébe hivatalosan is bekerültek a küldetések, aminek keretein belül könnyebben juthatunk exkluzív jutalmakhoz.

A Riot ezen újítása már nagyon ráfért a League of Legends-re. Talán nem sokan emlékeznek rá, de volt egy sötétebb időszak, amikor ha jutalmakat szerettünk volna megszerezni, a böngészőben kellett sakkoznunk a régi rendszerben, hogy kiderítsük mennyire állunk közel az áhított ikon/ward/bármi megszerzéséhez. Ennek az időszaknak hivatalosan is vége – nincs több „lépj be”, „kattints ide”, „majd két hét múlva küldjük az ikont” – ez a vérfrissítés bár nem a legeredetibb ötlet, de kifejezetten hasznos.

Az első ilyen eseménynél fontos odafigyelni, hogy a küldetéseknek lejárati dátumuk is van, így nem érdemes halasztani őket, ha már belekezdtünk. Az első küldetésre két hetünk van, majd onnan fokozatosan csökken az idő – az a küldetés, amiben legalább 5 gyilkosságot, vagy 10 támogatást kell elérni, már 21 óra után lejár.

A küldetésekért nagyrészt ikonokat, tokeneket és egyéb zsákmányhoz kötött jutalmakat kaphatunk. A tokenek legértékesebb felhasználási módja természetesen az orbok, melyekből újabb tokenek, drágakövek és legacy – azaz boltban jelenleg nem elérhető – hőskinézet töredékek esnek.

Akiknek ez a kihívás nem elég és többre vágynak, 1300 RP-ért vásárolhatnak bérletet, ami tokenekkel, warddal és exkluzív küldetésekkel szolgál.

rend-kaosz

Már csak egy fontos kérdés maradt hátra: Ti melyik oldalra álltatok? Rend, vagy Káosz?

http://eune.leagueoflegends.com/hu/featured/events/vs-2017


Ajánlott cikk:

Trollok és bohócok… előre!

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek