A rendezvényről:

Nyolc játék, három különböző platform, két fős csapatok: röviden így lehetne összefoglalni az eseményt.

A cél a szórakozás és a jó hangulat, ahol barátokból álló csapatok mérkőznek meg más csapatok ellen. Minden Elimpián 3 platformon mérkőznek meg a játékosok (Pc, Ps4 és Wii), és 7 különböző játék kerül a versenyszámok közé, amiket jóval előre meghirdetünk, hogy tudjanak készülni és stratégiát kidolgozni a csapatok. Hiszen az összesorsolást követően minden csapatnak lehetősége van 2-2 játékot kitiltani az aktuális fordulóban, így a megmaradt 3 játékban, Bo3-as rendszerben mérkőznek meg az ellenfelek. A játékok között található 1v1 (pl.: League of Legends, Fifa 2K17) és 2v2 (pl.: Rocket League, Super Smash Bros.) formátum is. A döntőbe jutó két csapat pedig, egy addig nem ismertetett játékban küzd meg az első helyért, ami általában egy szórakoztatóbb játék, mint sem e-sport (pl.: Worms). Az első két csapat részesül nagyobb nyereményekben, illetve automatikusan helyt kapnak a következő Elimpián is.

2017. április közepén szerveztük meg az Elimpia Bétát. Akkor még a limitet 8 csapatra írtuk ki, és vigaszágas rendszerrel bonyolítottuk le a rendezvényt. A 8 csapattal körülbelül 5 óra volt az esemény, amiről a NoLife YouTube csatorna készítői egy videóit is csináltak, aminek rövidebb verziója lentebb megtekinthető. Onnantól kezdve havi szinten hirdetjük az Elimpia Kupát, a nagyobb érdeklődés miatt immáron 16 csapat nevezhet, viszont az idő hiányában egyenes kieséses a lebonyolítása. Hamarosan egy nagyobb rendezvényre is elvisszük az Elimpiát, ahol reményeink szerint jóval több csapatot tudunk majd versenyeztetni, de addig is, kövessétek a Facebook oldalunkat, hogy ne maradjatok le a következő Kupáról! 😉

A rendezvényre nem csak a versenyzőket várjuk, hanem az érdeklődőket és szurkolókat is. Nekik külön játékokkal és nyereményekkel is készülünk. Nevezni a Geex Facebook oldalán lehet, üzenetben!

A következő Elimpia esemény:

III. 2v2 – Elimpia Kupa

2017. augusztus 19. szombat 15:00

@ Meltdown Budapest

Creator: Geex

Elimpia Béta:

Képeink az I. Elimpia kupáról:

Képeink az II. Elimpia kupáról:

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Mennyi pénzt öltél bele a League of Legends-be? - https://t.co/pwKQ1GSgLW https://t.co/KWLKJeS1Qt
Újabb Csillagőrzők a láthatáron! - https://t.co/tJGIAYqkId https://t.co/i9D7TqkBls
Tanulj ingyen a világ egyik legjobb Soraka játékosától - https://t.co/1MFDVp2ff0 https://t.co/LoothB2j7o

Flickr képek