A rendezvényről:

Nyolc játék, három különböző platform, két fős csapatok: röviden így lehetne összefoglalni az eseményt.

A cél a szórakozás és a jó hangulat, ahol barátokból álló csapatok mérkőznek meg más csapatok ellen. Minden Elimpián 3 platformon mérkőznek meg a játékosok (Pc, Ps4 és Wii), és 7 különböző játék kerül a versenyszámok közé, amiket jóval előre meghirdetünk, hogy tudjanak készülni és stratégiát kidolgozni a csapatok. Hiszen az összesorsolást követően minden csapatnak lehetősége van 2-2 játékot kitiltani az aktuális fordulóban, így a megmaradt 3 játékban, Bo3-as rendszerben mérkőznek meg az ellenfelek. A játékok között található 1v1 (pl.: League of Legends, Fifa 2K17) és 2v2 (pl.: Rocket League, Super Smash Bros.) formátum is. A döntőbe jutó két csapat pedig, egy addig nem ismertetett játékban küzd meg az első helyért, ami általában egy szórakoztatóbb játék, mint sem e-sport (pl.: Worms). Az első két csapat részesül nagyobb nyereményekben, illetve automatikusan helyt kapnak a következő Elimpián is.

2017. április közepén szerveztük meg az Elimpia Bétát. Akkor még a limitet 8 csapatra írtuk ki, és vigaszágas rendszerrel bonyolítottuk le a rendezvényt. A 8 csapattal körülbelül 5 óra volt az esemény, amiről a NoLife YouTube csatorna készítői egy videóit is csináltak, aminek rövidebb verziója lentebb megtekinthető. Onnantól kezdve havi szinten hirdetjük az Elimpia Kupát, a nagyobb érdeklődés miatt immáron 16 csapat nevezhet, viszont az idő hiányában egyenes kieséses a lebonyolítása. Hamarosan egy nagyobb rendezvényre is elvisszük az Elimpiát, ahol reményeink szerint jóval több csapatot tudunk majd versenyeztetni, de addig is, kövessétek a Facebook oldalunkat, hogy ne maradjatok le a következő Kupáról! 😉

A rendezvényre nem csak a versenyzőket várjuk, hanem az érdeklődőket és szurkolókat is. Nekik külön játékokkal és nyereményekkel is készülünk. Nevezni az Elimpia Facebook oldalán lehet, üzenetben!

A következő Elimpia – PlayIT Budapest:

https://www.facebook.com/events/294950641020455

Elimpia Béta:

2v2 Elimpia – Roadshow:

Képeink az I. Elimpia kupáról:

Képeink a II. Elimpia kupáról:

Képeink a III. Elimpia kupáról:

Képeink a IV. Elimpia kupáról:

 

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek