Elárvult hősök

Az éppen metában lévő, vagy visszatérő hősök kicsit olyanok, mint a kedvenc gyerekek a családban – több figyelmet kapnak a szülőktől. A Riot is így viselkedik velük, így lehetséges az, hogy jó pár hősre már hosszú ideje nem érkezett hőskinézet.

Egy Reddit felhasználó hívta fel a figyelmünk arra, hogy Yorick hamarosan hat éves lesz, és azóta nem kapott új hőskinézetet. A megjelenésének napján rögtön kettő is érkezett rá: a sírásó és a Pentakill, viszont azóta valahogy elfelejtettek az üggyel foglalkozni.

Hasonló csónakban evez mindenki kedvenc hőse, Urgot, akire majdnem elkészült a Star Guardian hőskinézet, legalábbis örültünk volna neki 🙂


Viktor, aki amúgy elég sokszor képezte a meta és az LCS részét is, érdekes módon idén lépi meg a negyedik évét, mióta nem érkezett rá friss hőskinézet. A legutolsó a Teremtő Viktor volt, 2013 október elsején.

Viktor_3
Cassiopeia ugyan kapott egy Chroma-csomagot, az mégsem ér fel egy teljes értékű hőskinézettel. Így ő már több mint négy éve nem rendelkezik friss öltözettel. Idén februárban „ünnepelte” az évfordulóját.

Cassiopeia_4
Habár nem kell aggódni, ugyanis egyes források szerint a Riot a következő 12 hónapban arra koncentrál majd, hogy a fentebb említett hősökre is kiadjon új kinézeteket.

Ti kire látnátok már egy jó kinézetet?


Ajánlott cikk:

Támogató és orgyilkos tárgyak változásai

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7
Zsomac Interjú - Clash Royale - https://t.co/Ti3ojxlkUf https://t.co/65GNyStBLK
Clean Feed - Az első LoL-elemzős hazai műsor - https://t.co/a5jHBjatg4 https://t.co/esyOaQRwbC

Flickr képek