Egyedi Metin szerver készül

Ha a PUBG és a LoL elemei, játékmódjai bekerülnek egy régi játékba, érthető,  ha kíváncsiak lesznek a Metin2 kedvelői. Az egyedi módok és ötletek mellett, teljesen új, a készítők által megálmodott pályákat láthatunk viszont a Heroes of Soul szerverén.

Pár hónapja megosztottak egy LoL-os csoportban egy képet, ahol az Idézők Szurdoka köszönt vissza egy Metin pályán, nem mellesleg tele Teemo gombával. Némi utánajárással kiderült, egy új Metin szerver készül, ami rengeteg újdonságot fog tartalmazni. Volt szerencsém becsatlakozni a zárt bétába, és beszélgetni a szerver készítőivel.

Nagyjából egy hónap múlva nyitja meg a kapuit a HoS, nem akarják elkapkodni a készítők, hiszen rengeteg egyediséget építettek a szerverbe. Elsőként érdemes megemlíteni, az alap 4 kaszt mellett felbukkanó két új karaktert; Berserker és Elf.

A második nagyobb változtatás, amivel belépés után szembesültem, a kezdőpálya. Itt már értelmét veszíti az évekig megszokott ,,map2-3…” megnevezés, hiszen a legtöbb ismert pálya egyben van, a kezdőpályán. Egy jóval nagyobb, összeszedettebb map1, ahol megtalálható a metinek 5-től 60-as szintig, ahogy a melléjük társuló, ismert mobok is. A következő map-ekre csak a teleportos segítségével jutunk el. 40-es szinttől elérhető az Ork sziget… ami teljesen eltér a megszokottól, hiszen a pálya a League of Legends mintájára épül, az itt fellelhető metinek és boss-ok is az Idézők Szurdokának jungle szörnyeire hasonlítanak.

A fegyverek és vértek is eltérnek az ismerttől (nincs fms, nincs rib, nincs méregkard…), mint ha egy egészen új játékba csöppentünk volna. Engem teljesen meggyőzött a tesztelés alatt, a készítők folyamatosan javítják és bővítik a szervert nyitás előtt.

A HoS igyekszik nagyobb hangsúlyt fordítani majd a csapatjátékra, hiszen minden új pályán vannak többszemélyes boss run-ok. A másik fontosabb dolog, hogy PvE szerver, így fontos a fejlődés és a farmolás is, valamint a csapatjáték, ami véleményem szerint pozitív.

hos-5

A run-ok, a pályák, a felszerelések és az egész HoS-nak a hangulata egyedi, új élményt adhat a Metin2 kedvelőinek, nem is beszélve a két új karakterről. A készítők elmondták, hogy a céh-war rendszert is újítanák, jelenleg is dolgoznak egy PUBG szerű módon, ahol egyszerre spawnol be minden résztvevő, és metinekből szerzik meg a loot-okat, míg végül egy játékos marad.

Ezeken kívül is rengeteg újítás található meg, amit most felsorolni sem tudnék talán, és nem is szeretnék többet spoilerezni… Aki kedvet kapott a látottak alapján, kövesse Facebook-on a HoS oldalát, ahol további információkat találhattok. Remélem hamarosan találkozunk 😉

Heroes Of Soul Facebook oldal:


Ajánlott cikk:

Zsomac Interjú – Clash Royale

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek