Egy teljesen felesleges interjú, promóciós céllal – NoLife

Másfél éve készítettem veletek interjút, igazából egy kérdésre sem kaptam érdemben választ, de azóta én is fejlődtem, mivel már nem is érdekel. Ebben a szellemben intézném hozzátok a mostani kérdéseimet.

Értékeljétek az elmúlt két éveteket. Valóban hálával tartozik nektek a YouTube?

-Szerénység lenne ezt csak a YouTube-ra vetíteni. Az ország, ha nem az egész világ lehet hálás nekünk. A hála pedig kifejezhető. A pénzt részesítjük előnyben.

A cél legutóbb még 2.045.349 feliratkozó elérése volt. Most, hogy közelébe se értetek, és a remény is elveszett, hogyan tudtok felkelni, és belevágni a mindennapokba?

-A válasz igen egyszerű: alkohol. Vagy ha az épp nincs, akkor magunkba roskadva hallgatjuk azt a szabyest számot, amiben épp valami csajnak énekel. Az a kedvencünk. Egyébként megfontolt léptékben haladunk, nem szerettük volna, ha feltűnik bárkinek, hogy a gyíkemberek támogatását élvezzük. Ez kiderült volna, ha hamar elérjük a 2.045.349-et.

Mit gondoltok azokról a youtuberekről, akiket csak alkohol-tesztelő videókra hívnak meg bárok?

-Reméljük nincsenek sokan (lássuk be, szégyen az ilyen), vagy olyan kevés feliratkozójuk van hogy emberszámba se vesszük őket. Persze ismerjük mindegyiket, és közeli jó barátaink (anyjuk leánykori nevét mindnek tudjuk fejből) de ha rákérdeznél akkor simán adnánk a hülyét hogy “Ki? Az ki? Az most komolyan ki?”

Elmaradhatatlan kérdés, hogy miért kezdtétek el a videózást, de már tudjuk, hogy a rengeteg pénz motivált titeket. Így megfordítanám a dolgot. Kérdésem tehát: Mikor fejezitek be?

-Már nagyon kevés tőke kell a dél-afrikai szigethez, amit kinéztünk az ebay-en. Amint jóvá hagyják a 67825 ft-os hitelkérelmünket már lépünk is, és ott azzal fogjuk tölteni a szabadidőnket, hogy geex.hu cikkeket olvasunk. Persze csak olyat, amiben rólunk van szó, mert lássuk be a többi nem túl érdekes. Zsiráfokat fogunk még venni, ha jól alakul az összeset!

Lesz egy közönségtalálkozótok a hétvégén. Abban bíztok, hogy amúgy is lesznek vendégek a Meltdownban, és az olyan, mint ha miattatok jöttek volna el?

-Másban sajnos nem bízhatunk. Ha lesznek az utcán emberek azokat is be fogjuk hívni egy-egy szelfire majd aztán feltöltjük a fészbúkra a “Szívesen a képeket” albumunkba. Persze ez csak a nyilvános része, eközben már nagyban fog menni a pereskedés a szervezőkkel ha nem éri el a vendégek száma az ötöt. (gyertek el… légyszi!!)

https://www.facebook.com/events/108029106559176

Mire számíthatnak ott a követőitek? Milyen programokkal készültök?

-Rengeteg program lesz. A résztvevők pénzért kérdezhetnek tőlünk például. Lesz olyan is, amikor pénzért válaszolunk is nekik. Illetve tervezzük, hogy aláírásokat osztunk a megjelenőknek. Természetesen pénzért.

A Gyönyörű emberek képében jelentek meg?

– Gyönyörűek vagyunk, így bárhogy is érkezünk, kielégítő látvány lesz.

Végezetül… Stükk megjárt már pár játékot, és igen szoros kapcsolatban álltok vele. Mondhatni az ő hátán másztatok fel a hírnév felé. Van rá esély, hogy ellátogat a rendezvényetekre is?

– Esély mindenre is van. Biztosan ott lesz, viszont sajnos nem tud eljönni.

Köszönjük a válaszokat. Reméljük majd mi sem tudunk elmenni! De ott találkozunk <3


NoLife csatorna link, ha valaki mégis érdeklődne:

https://www.youtube.com/channel/UCQvHGhvjY4hDm5qQvK8qxwA


Ajánlott cikk:

Budapest Roadshow + Elimpia Kupa

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.



Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek