Draktharr gyengülni fog a 7.15-ben

A meta kedvezővé vált az orgyilkosok számára, amit egy tárgyváltoztatásnak köszönhetünk. Szerencsére, ez nem marad sokáig így.

A Riot jelenlegi patch rendszere talán nem a legjobb, hiszen ha valami nem úgy sül el, ahogy azt tervezték, legalább 2-3 hétig kell várnia a felhasználóknak, míg azt a fejlesztők rendbe tudják hozni. Ennek következében az orgyilkosok most dörzsölhetik a tenyerüket és fényesíthetik a pengéiket, hiszen a meta jelenleg nagyon nekik kedvez.

Bár az életlopással rendelkező hősök – mint például Aatrox – is nagyon megérezték a tárgyújítások negatív szelét ( itt a Tüskevértre gondolunk és a Súlyos seb hatásra, amit okoz ) még nagyobb problémát jelent jelenleg a Drakthtarr Árnykardja.

duskblade
Nézzük, mi is változott lényegében a tárgyon:

Az ára némileg csökkent – ez azért következhetett be, hiszen a Riot szerette volna, ha egy erős, kezdőtárgy válik belőle. A céljukat végül is sikerült elérni, csak picit túllőttek a célon. Most már összesen 2900 aranyból ki lehet hozni a pengét, a korábbi 3250-el szemben.

Több halálosságot is biztosít, most már 18-at, viszont ezt a sebzés „bánta” ami 10 értékkel csökkent, 65-ről 55-re. Bár csatán kívül már nem biztosít bónusz 20 mozgási sebességet, ezt egy 10%-os töltési idő csökkentéssel kompenzálták.

És a legdurvább változtatás, mely a harcokat egyértelműen az orgyilkosok oldalára fordítja, az új passzív, mely 0.25 másodpercre 99%-al lassítja az ellenfelet. Egy jól időzített kábítás vagy röghöz kötés esetén nem is kell több egy Kha’Zix-nak, csupán ráugrani kiszemelt, szövetségeseitől kellőképp elszeparált áldozatára, és annak nincs menekvés.

Ez a durva lassítás természetesen még nem elég, hiszen a másik passzív egy igen jelentős burst sebzéssel is megajándékozza ellenfeleink – valószínű, hogy a 7.15-ben ezekre fog a Riot is koncentrálni, valamint az ára is növekedhet a tárgynak.

Kire szoktátok használni ezt a tárgyat?


Gondoltad LoL-nap – Kvízjáték és 1v1 verseny

https://www.facebook.com/events/463160594064518


Ajánlott cikk:

Balanszolások a PBE-n

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek