A dobási esélyeket Dél-Koreában is közzétette a Blizzard

A Blizzard idén már egyszer megosztotta a kínai közösséggel, hogy milyen eséllyel eshetnek legendás tárgyak a játékaikban, most pedig Dél-Koreán a sor.

Ahány ház, annyi szokás, és ahány keleti ország, annyi törvénymódosítás, mely kötelezi a játékfejlesztőket, hogy adják ki a pontos adataikat a játékban található, valós pénzért is vásárolható zsákmányládák dobási esélyeiről.

Legutóbb Kínától volt hangos a világ – a Blizzard mondjuk jól ki is játszotta a rendszert, mely utólag megakadályozta volna, hogy ilyen ládákat árusítsanak, ugyanis megoldották, hogy játékbeli érméket vásároljanak a felhasználók – igazán csekély számok – és ahhoz járjon adott mennyiségű láda.

Dél-Koreában jelenleg ez nem probléma, viszont a Blizzard itt is köteles volt megosztani, mi hogyan esik, és a számok ha nem is nagyon, de eltérőek lehetnek a szomszédos országétól.

Overwatch-Eichenwald-Regular-Loot-Box
Az Overwatch-ban például minden öt és feledik láda dobhat epikus tárgyat, és minden tizenhárom és feledik valami legendásat.

A HearthStone kapcsán is hasonló számokat kaptunk – minden ötödik pakliban lehet epikus kártya. A legendás lap esési esélye már picit magasabb, hiszen körülbelül minden huszadik ad ilyet a játékosoknak.

A Heroes of the Storm 2.0-ban bemutatott lootbox rendszer is hasonlóan működik – 4.5 ládánként esik egy epikus, és 17.5 ládánként egy legendás.

Természetesen nagyobb az esély arra, hogy itt nyugaton abszolút más számok vannak érvényben, mivel a fejlesztők általában különféle rendszerekkel dolgoznak az ázsiai országokban, hiszen a piacuk nagy része abba a szegmensbe esik.


Ajánlott cikk:

Buffok a PTR-on!

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Mennyi pénzt öltél bele a League of Legends-be? - https://t.co/pwKQ1GSgLW https://t.co/KWLKJeS1Qt
Újabb Csillagőrzők a láthatáron! - https://t.co/tJGIAYqkId https://t.co/i9D7TqkBls
Tanulj ingyen a világ egyik legjobb Soraka játékosától - https://t.co/1MFDVp2ff0 https://t.co/LoothB2j7o

Flickr képek